Prachtige PVC vloeren

Bij PVCVloer-AANHUIS.NL kunnen we heel goed begrijpen waarom u op zoek bent naar (PVC) Ambiant vloeren. Want hoe bekend dit product ook is, we staan net als u nog steeds versteld van de vele voordelen. Als eerst zijn PVC vloeren natuurlijk uitstekend te betalen, maar daarnaast zijn ze tevens zowel praktisch als esthetisch. PVC vloeren zijn strak, gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor intensieve belasting. Bovendien bewijst de Ambiant vloeren serie dat pvc vloeren prachtig kunnen zijn – in iedere kleur en uitvoering. Ontdek dit nu zelf eens tijdens een bezoek aan een van onze AANHUIS showrooms.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Uitvoeringen Ambiant vloeren

In enkele uitvoeringen zijn Ambiant vloeren (PVC) niet te onderscheiden van andere materialen zoals natuursteen en parket. Toch verdienen ook de stroken, banen of als tegels gelegde PVC vloeren uw aandacht. Bekijk deze in een van onze winkels bij u in de buurt. Of laat u informeren bij u op locatie, waarna wij de maten van uw pand opnemen en een vrijblijvende offerte voor uw gewenste vloer(en) maken.

Verschillende Ambiant vloeren series

AANHUIS laat u kennis maken met de vele Ambiant series PVC vloeren. Deze zijn allemaal verschillend, waardoor u al snel de PVC vloer(en) vindt die bij uw smaak en interieur passen. Enkele voorbeelden zijn de: Ambiant Langster, Lignum, Rustic Plank, Authentic Oak Plus en Authentic Oak Plank.

Zeer brede doelgroep

Steeds meer verschillende klanten raken geïnteresseerd in de PVC Ambiant vloeren. AANHUIS is er dan ook trots op dat zijn brede klantenkring bestaat uit zowel particulieren als zakelijke klanten, zoals interieurontwerpers en bedrijfsinrichters die de praktische en esthetische kwaliteiten van deze PVC vloeren volop benutten. In een van onze vele showrooms leggen wij u graag alles uit over deze vloeren. Hier overlegt u op uw gemak met ons, wat uw wensen zijn en bekijkt u vele voorbeelden uit onze complete productlijn.

De dichtstbijzijnde Ambiant Vloeren AANHUIS dealer vindt u hier.

Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Nederland