De beste PVC Vloeren in heel Friesland

Woninginrichting-Aanhuis.nl is uw specialist als het gaat om PVC vloeren. U vindt bij ons een ruim assortiment PVC vloeren in vele soorten structuren en verschillende mogelijkheden waaronder: stroken, banen, als tegels en uiteraard als Click PVC vloer. Onze merken MFLOR en Ambaint hebben een enorm brede kollektie en veel kleurenmogelijkheden zoals de series; MFLOR Authentic Oak Plus, MFLOR Authentic Oak Plank, MFLOR Langster, MFLOR Lignum, MFLOR Rustic Plank, Ambiant Amazon, Ambiant Shiraz, Ambiant Ortega, Ambiant Macabeo, etc.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Altijd een winkel bij u in de buurt

Met meer dan 50 winkels door heel Nederland is Woninginrichting-Aanhuis.nl dé specialist bij u in de buurt met een ruim assortiment (pvc) vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, behang en woonaccessoires om uw gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders en behangers bieden wij naast ons assortiment ook service, maatwerk en absoluut kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Winkels regio Friesland

Bekijk vestigingen in de provincie Friesland voor een winkel bij u in de buurt. Of u nou op zoek bent naar een Pvc vloer in Drachten of naar Pvc vloeren in Leeuwarden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Betrouwbaar & vertrouwd

Wij zijn CBW-erkend waarin wij de regels hanteren die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Daarnaast zijn wij al een aantal seizoenen de vaste partner van het programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Het programma waar twee verschillende smaken samen komen. Het schilder- en behangwerk, het monteren van de raamdecoratie en kasten op maat én het leggen van de meest prachtige vloeren is het werk van onze vakmannen.

Friesland

Friesland telt 646.092 inwoners (augustus 2015). De hoofdstad is Leeuwarden. Naast het Nederlands heeft in de provincie het Fries de status van bestuurstaal.

Alle plaatsen in Nederland, dus ook in Friesland, hebben slechts één officiële naam. Dat is de naam die in bijvoorbeeld notariële akten en in de Gemeentelijke Basisadministratie en in de BAG wordt gebruikt. Dat is in de meeste Friese gemeenten de Nederlandse naam, in zes gemeenten – Dantumadeel (officieel Dantumadiel), Tietjerksteradeel (officieel Tytsjerksteradiel), Ferwerderadeel (officieel Ferwerteradiel), Menaldumadeel (officieel Menameradiel), Littenseradeel (officieel Littenseradiel) en Leeuwarderadeel – hebben alle plaatsen echter de Friese naam als de officiële naam. Een aantal van deze gemeenten geven ook de Nederlandse namen aan op de komborden.

Aan nieuwe inwoners van de provincie Friesland wordt een welkomstpakket uitgereikt om informatie te geven over de meertalige situatie. Op jaarbasis gaat het om ruim tienduizend personen.

Bron: Wikipedia

Meer informatie pvcvloeren-aanhuis.nl Friesland