Wil je graag meer weten over de prijzen, vraag dan een offerte aan.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Alle soorten MFLOR vloeren;

AANHUIS begrijpt waarom u zoekt naar pvc MFLOR vloeren. De MFLOR authentic plank, MFLOR authentic plus serie, MFLOR lignum en MFLOR langster hebben alle gunstige eigenschappen die horen bij het materiaal – hygiënisch, robuust, duurzaam, vlak en vormvast –, maar tevens zijn ze op te maken als parket of natuursteen: niet van echt te onderscheiden. U merkt het alleen aan de voordelige prijzen. Bezoek maar eens een van de showrooms van AANHUIS, dan ziet u het vanzelf.

Mogelijkheden met MFLOR pvc vloeren;

Zoals hierboven beschreven zijn MFLOR pvc vloeren geloofwaardig als parket of natuursteen. Maar ook is een fraaie stijl te behalen door de pvc vloeren in stroken, banen en tegels te leggen. Bent u hier benieuwd naar, dan raden wij u van harte aan om onze voorbeelden te komen bekijken. Of laat ons eens vrijblijvend bij u op locatie komen. Wij geven u dan uitgebreid advies op maat, nemen de afmetingen van uw pand of woning op en maken een fraaie offerte voor u.

Verschillende series;

U heeft ruime keuze uit de vele verschillende MFLOR pvc vloeren. Alle series zijn verschillend, dus u vindt al snel uw eigen stijl. Zo zijn er de: MFLOR Lignum, Langster, Rustic Plank, Authentic Oak Plank en Authentic Oak Plus series. Deze pvc vloeren kunt u bovendien in uiteenlopende kleuren bestellen.

Populaire Mflor pvc vloeren voor thuis of voor bij op de zaak?

De woninginrichting-aanhuis.nl dealers staat 100% achter het product MFLOR pvc vloeren, De kwaliteit onderscheid zich absoluut van de rest en de kleuren zijn niet van het echt te onderscheiden. De best verkochte kleuren zijn bijvoorbeeld Mflor mocha 81011, Mflor shade 81015, Mflor water oak 56282, Mflor langster burr oak 53501, Mflor lignum limed pine 56177 en nog vele andere kleuren.

Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Nederland