De pvc-vloer specialist Alkmaar, Heiloo en Castricum

De pvc-vloer is niet meer weg te denken uit het rijtje vloerproducten. In Alkmaar, Heiloo en Castricum levert Top Carpets zijn pvc-vloeren zelfs aan architecten en projectinrichters. Wie wil er immers niet een sterke, vlakke, vormvaste vloer, die even fraai als robuust is? Ook voor uw woonkamer of slaapkamer is onze pvc-vloer sfeerverhogend. Bezoek daarom onze winkel in Alkmaar, ook als u uit Heiloo of Castricum komt.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Aanbod pvc-vloeren

Top Carpets biedt het meest indrukwekkend assortimenten van Alkmaar, Heiloo en Castricum. Onze collectie voorziet dan ook in sterke, vormvaste vloeren. Tegenwoordig zijn onze pvc-vloeren zelfs verkrijgbaar met voelbare structuur, wat deze pvc-vloeren een geheel eigen karakter geeft. Deze combinatie tussen duurzaamheid en realisme  spreekt onze klanten steeds vaker aan.

 

Pvc-vloer laten leggen?

Wilt u uw pvc-vloer laten leggen in Alkmaar, Heiloo of Castricum? Dan kunt u direct terecht bij Top Carpets. Hier staat een team van ervaren specialisten voor u klaar. Met een schat aan ervaring vanuit 25 jaar professionele werkzaamheden (meten, snijden, leggen en afwerken) bieden wij voor uw situatie de ideale oplossing. Dit door zowel perfect als snel en dus betaalbaar te werken.

 

Voordelige service en acties

Naast ons voordelige aanbod hebben wij tevens acties. En op uw verzoek komen wij zelfs gratis bij u langs voor het geven van advies over meest geschikte vloer en ondervloer. Ook meten wij meteen de maten van uw vloer op, zodat u bij uw keuze direct het juiste kostenplaatje heeft. En ten slotte bieden wij u een indrukwekkende garantie van gemiddeld 20 jaar.

 

Onze dealer voor de regio Alkmaar, Heiloo of Castricum

PVC vloeren Alkmaar

Kanaalkade 31
1811 LR Alkmaar
072-5128737
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag1e en 3e zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Alkmaar