Een prachtige pvc vloer in Arnhem en Huissen

Ongetwijfeld weet u dat een pvc vloer duurzaam, sterk en gemakkelijk is om te onderhouden. Tijdens het online winkelen zult u hier ook al snel ontdekken dat pvc vloeren schitterend kunnen zijn, en daarmee een reële kostenbesparende oplossing. Om dit met eigen ogen te kunnen zien worden de AANHUIS winkels ook vanuit Arnhem en Huissen vaak bezocht. Hier ontdekt men hoe fraai de kleuren zijn, hoeveel de verschillende motieven en vormen mogelijk zijn, en weinig geld een pvc vloer kost. Kom daarom ook eens langs en ontdek uw nieuwe vloer in Arnhem of Huissen.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

De pvc vloer specialist van Arnhem en Huissen

In onze sfeer volle winkel wordt professioneel maatwerk verzorgd, zoals dat zo hard nodig is voor het leveren en leggen van een perfecte pvc vloer. U krijgt van ons dan ook een gerichte service. Indien gewenst zorgt AANHUIS er zelfs voor dat u gewoon thuis wordt geïnformeerd, met bijbehorende meting of de montage van uw pvc vloer.

 

Pvc vloeren in de praktijk

Steeds vaker kiezen niet alleen particulieren voor pvc vloeren, maar ook bedrijven uit Arnhem en Huissen. Iedereen ontdekt de vele voordelen van het materiaal en gebruiken de pvc vloer daarom als voordelige, gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte oplossing. De service, nazorg en garantie die AANHUIS u biedt zorgt hierbij voor een ideale aankoop.

 

Soorten pvc vloeren

Of u nu onze winkels bezoekt, of wanner u ‘aan huis’ in Arnhem of Huissen wordt geïnformeerd, u heeft bij ons altijd volledige keuze uit de verschillende series. Bekende pvc vloeren zijn de Ambiant en MFLOR series. Zoals Amazon, Ortega, Shiraz en Macabeo. Of van MFLOR Authentic Oak Plank, Authentic Oak Plus, Rustic Plank, Langster en Lignum. Bekijk deze producten allemaal in de winkel en op deze website!

 

Onze dealer voor de regio Arnhem en Huissen

PVC vloer Arnhem

Bakkerstraat 12B
6811 EG Arnhem
026-3033855
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00 – 17:30 uur
Woensdag12:00 – 17:30 uur
Donderdag12:00 – 21:00 (koopavond) uur
Vrijdag12:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagLaatste zondag van de maand van 12:00-17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Arnhem