Pvc vloer kopen in Dalfsen, Ommen of Lemelerveld

De pvc vloer staat bekend als sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voordelig. Op deze website ontdekt u bovendien hoe mooi een pvc vloer kan zijn. Zowel op onze foto’s als in onze winkels ziet u met eigen ogen de kwaliteit die AANHUIS u in Dalfsen, Ommen en Lemerleveld levert. Wees hiervoor welkom in de showroom van Horst Wonen en ontdek welke kleuren, vormen en motieven passen bij uw smaak en interieur. Kom langs en ontdek uw toekomstige pvc vloer.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Pvc vloer specialist van Dalfsen, Ommen en Lemelerveld

Hét adres voor complete woninginrichting en –stoffering is Horst Wonen in Zwolle. Hier wacht u een ruim assortiment van alle bekende raam-, wand- en vloermerken. Ook de vele verschillende soorten pvc vloeren zijn ruim opgenomen in het assortiment. Bewonder deze in de showroom, die geopend is van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 (op zaterdag van 9.00 tot 16.00).

 

Soorten pvc vloeren

Wij bieden u de volledige keuze uit alle soorten pvc vloeren. Misschien kent u de bekendste wel: de prachtige series Ambiant en MFLOR. De Ambiant serie betreft de producten Macabeo, Ortega, Shiraz en Amazon. MFLOR staat vooral bekend om Lignum, Langster, Rustic Plank, Authentic Oak Plank en Authentic Oak Plus. Bekijk al deze en andere producten in de winkel en op deze website! Of maak een afspraak voor advies bij u aan huis!

 

Uitstekende service

Zowel particulieren als bedrijven uit Dalfsen, Ommen of Lemelerveld herkennen in de pvc vloer van AANHUIS een fraaie en kostenefficiënte oplossing. Zeker gezien AANHUIS u als grote, landelijke organisatie de beste prijzen, garanties en service biedt.
 

Onze dealers voor de regio Dalfsen, Ommen en Lemelerveld

PVC vloeren Zwolle

Ohmstraat 8
8013 PZ Zwolle
038-4237259
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 17:00 uur
Woensdag09:00 – 17:00 uur
Donderdag09:00 – 17:00 uur
Vrijdag09:00 – 17:00 uur
Zaterdag09:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle