Pvc vloer Drachten en Heerenveen

U zoekt de mooiste pvc vloeren, voor de beste prijs. Maar wel binnen een professionele service, zodat u van een betrouwbare partij hoogwaardige, duurzame kwaliteit krijgt. De keuze voor een landelijk specialist als AANHUIS is dan snel gemaakt. Want bij ons zijn de beste interieurwinkels van het land aangesloten. Een indrukwekkend aanbod van stijlvolle vloeren vindt u in onze winkel in Drachten en Heerenveen). Kunt u niet wachten? Dan komen onze vakmensen gewoon bij u langs. Op uw eigen moment en tempo informeren en adviseren wij u dan over pvc vloeren.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Pvc vloer Drachten, Heerenveen

Een als toonaangevend genoemd bedrijf in Drachten is Huitema Woninginrichters. Als de grootste specialist van deze plaats en die van Heerenveen biedt Huitema Woninginrichters u een enorme collectie pvc vloeren. In de winkel ontdekt u ruim 200 verschillende soorten pvc vloeren. Deze ziet u duidelijk gepresenteerd op grote stalenborden. U krijgt zo een goed beeld van hoe uw vloer er thuis in Drachten en Heerenveen uit komt te zien.

 

Onze pvc vloeren

Uiteraard bieden wij de meest bekende pvc vloeren. Wellicht heeft u al eens van Mflor en Ambiant genoemd. Maar ook leveren wij het prachtige Quickstep Livyn, TFD en Moduleo. Quickstep Livyn biedt bijzondere pvc vloeren in klik-vorm of unieke V-groef met realistische houtstructuren. TFD is de zwaarste van alle pvc vloeren; met 3.0 mm dik en een toplaag van 0.7 mm is de TFD pvc vloer geschikt voor zware belasting in bijvoorbeeld horeca, winkels en kantoren. Moduleo zijn echte pvc vloeren voor thuis, dankzij de realistische houtmotieven en tegelstructuren.

 

Onze dealer voor de regio Drachten en Heerenveen.

PVC vloeren Drachten

Stationsweg 76-78
9201 GR Drachten
0512-541496
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 18:00 uur
Woensdag09:30 – 18:00 uur
Donderdag09:30 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag09:30 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten