Uw pvc vloer uit Ede en Wageningen

De fraaiste pvc vloer voor de beste prijs? Kies dan voor de professionele service van een betrouwbare partij. Uw keuze ligt dan voor de hand: landelijk specialist AANHUIS is een organisatie van de beste interieurwinkels in Nederland. Er wacht in onze winkel in Ede (Wageningen) en daarbuiten dan ook een indrukwekkend aanbod op u. Kunt u niet wachten? Dan komen wij gewoon bij u langs. Dan informeren en adviseren onze vakkundige medewerkers u over uw nieuwe pvc vloer.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Iedere type vloer

Bent u op zoek naar een mooie pvc vloer, dan raakt u al snel bekend met de bekende productlijnen van Ambiant en MFLOR. Deze series bieden de stijlvolle vloeren Shiraz, Ortega, Amazon, Shiraz en Macabeo. Of Lignum, Langster, Authentic Oak Plus, Authentic Oak Plank en Rustic Plank. Bekijk deze en andere producten ook op deze website, of maak een afspraak bij u thuis. In beide gevallen formuleren wij een passende oplossing voor uw specifieke situatie, binnen een scherp geprijsde offerte.

 

Gorvita, uw lokale PVC vloer specialist bij Ede en Wageningen

Gorvita Woning- en Projectinrichting geldt in de omgeving van Ede en Wageningen als dé specialist op het gebied van pvc-stroken, parket, laminaat, vinyl, marmoleum en tapijten. Zowel particulieren als bedrijven krijgen hier de persoonlijke aandacht, service en kwaliteit die zij verdienen. U heeft meteen overzicht over de vele verschillende pvc vloeren, terwijl uw kinderen zich kunnen vermaken in de speelhoek. In deze sfeervolle winkel is het prettig om u even rustig te oriënteren en laten inspireren onder het genot van een drankje. Parkeren doet u gewoon gratis voor de deur van Gorvita Woning- en Projectinrichting.

 

Onze dealer voor de regio Ede en Wageningen

PVC vloeren Ede

Zandlaan 22a
6717 LP Ede
0318-631181
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 16:30 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Ede