Pvc-vloer specialist van Goes, Middelburg en Vlissingen

De pvcvloer van Aanhuis in Goes, Middelburg en Vlissingen biedt optimaal stijl en gebruiksgemak, voor een zachte prijs. En dankzij het veelzijdige aanbod vindt u snel een vloer die echt bij u past. Ontdek nu de verschillende stijlen en kleurenmogelijkheden van onze series MFLOR en Ambiant. MFLOR staat bekend om zijn ‘Rustic Plank’,  ‘Authentic Oak Plank’, ‘Authentic Oak Plus’, ‘Lignum’ en ‘Langster’. De bekendste Ambiant series zijn ‘Amazon’, Macabeo, Ortega en Shiraz. Ontdek ze nu en informeer naar hun prijzen en onze acties en aanbiedingen!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Een pvc vloer van woninginrichting AanHuis

Het bekijken van pvc-vloeren is niet altijd gemakkelijk. U kunt hierbij best de jarenlange ervaring en inzichten gebruiken van een echte vloerenspecialist. Hiervoor gaat u naar woninginrichting AanHuis in Goes, dat niet ver van Middelburg en Vlissingen ligt. Hier krijgt u betrouwbaar advies over de stijl, toepassing en de kwaliteit van uw (pvc-)vloer. Samen met u zoeken wij naar de pvc-vloer die het best past bij uw pand in Goes, Middelburg of Vlissingen. Indien gewenst wordt deze professioneel bij u gelegd.

 

Pvc-vloer met vloerverwarming

Een pvc-vloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Het pvc-materiaal is immers niet gevoelig voor wisselingen in de temperatuur en luchtvochtigheid. Zelfs een speciale ondergrond is niet nodig. Dankzij deze eigenschappen kan de pvc-vloer zelfs probleemloos gelegd worden in zeer vochtige ruimten, zoals een schuur of badkamer, waardoor ook hier genoten kan worden van een luxe sfeer.

 

Meer dan pvc-vloeren

Onze klantenkring komt uit Goes, Middelburg en Vlissingen. Dagelijks leveren, installeren en renoveren wij hier op ambachtelijke wijze vloeren. Niet alleen pvc-vloeren, maar ook andere soorten vloeren, zoals tapijt, laminaat en (tapis- of lamel-) parket. Hierdoor hebben wij ruime expertise om u perfect te adviseren over alles dat met uw vloer te maken heeft.

 

Onze dealer voor de regio Goes, Middelburg en Vlissingen

PVC vloer Goes

PVC vloer Goes

Dirk Dronkersweg 3a 27
4462 GA Goes
0113-567796
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:00 uur
Woensdag09:30 – 17:00 uur
Donderdag09:30 – 17:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Goes