Uw pvc-vloer specialist in Haarlem, Heemstede en Zandvoort

De pvcvloer is een uitkomst voor deze moderne tijd. Dankzij de printtechniek is de pvc-vloer nauwelijks meer van echt te onderscheiden, maar des te gemakkelijker te onderhouden. Ook verkleurt het niet en kan het geplaatst worden in vochtige ruimten, zoals keukens en badkamers. En dat voor slechts een fractie van de prijs van een conventionele vloer. Bekijk dus onze pvc-vloeren op deze website en in onze winkel bij Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Aanbod pvc-vloeren

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt u een ruim aanbod in Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Bekende merken en collecties zijn allemaal voor de scherpste prijzen te krijgen. Denkt u hierbij mFlor en Ambiant. Deze bekijkt u in onze winkel, maar indien gewenst komen wij ook bij u langs in Haarlem, Heemstede of Zandvoort. Ook daar zullen wij u gratis en vrijblijvend informeren en adviseren. Ook stelt dit ons in staat meteen te kijken naar uw specifieke situatie.

 

Het leggen van een pvc-vloer

Het leggen van een pvc-vloer is vergelijkbaar met het leggen van laminaat. Ook dit product is opgebouwd uit stroken. Dit zorgt voor een vergelijkbaar lijneffect. Er zijn zelfs uitvoeringen met speciale groef, die lijken op exclusief parket. U kunt deze vloer dan ook zelf leggen. Toch geldt hiervoor dat de vakman altijd sneller en mooier werkt. Onze ervaren monteurs bewijzen dit dagelijks door in korte tijd de mooiste pvc-vloeren te leggen, voor een bescheiden tarief. Of u nu in Haarlem, Heemstede of Zandvoort bent gevestigd.

 

Pvc-vloer met vloerverwarming

Vloerverwarming is een heerlijk luxeproduct. Het past zelfs uitstekend bij de pvc-vloer. Want anders dan hout of natuursteen is pvc niet gevoelig voor veranderingen in luchtvochtigheid en temperatuur. Er treden daarom geen verkleuringen of vervormingen op. Bovendien is er geen speciale ondervloer nodig, waardoor u de pvc-vloer gewoon op de vloer kunt leggen. Woninginrichting-Aanhuis.nl doet dit tevens graag voor u in Haarlem, Heemstede of Zandvoort.

 

Onze dealer voor de regio Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

PVC vloeren Westpoort

Roesiel 31
1043 BL Amsterdam
020-6130551
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Westpoort