Genieten van onze pvc vloer in Hilversum, Huizen en Almere Haven

U haalt een pvc vloer in huis omdat deze fraai, sterk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is. En te verkrijgen in vele verschillende dessins, zoals parket, natuursteen of iets abstracts. AANHUIS biedt u het complete pvc assortiment waaruit u uw ideale pvc vloer zult kiezen. U vindt deze in de beste interieurwinkel van Hilversum, Huizen en Almere Haven. Indien gewenst komen wij zelfs bij u langs. Deskundige medewerkers informeren en adviseren u dan op uw eigen moment.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Pvc vloeren aanbod

Wij bieden u alle soorten pvc vloeren. Bekende productlijnen zijn natuurlijk “Ambiant” en “Mflor”, welke wij dagelijks leveren aan onze klanten in Hilversum, Huizen en Almere Haven. Maar ook bieden wij u Moduleo, een pvc vloer vol sfeer dankzij realistische houtmotieven en tegelstructuren. Het schitterende Quickstep Livyn is tevens bijzonder door de realistische weergave van een houtstructuur en de voor parket gebruikelijke v-groef of klik-vorm. TFD is de zwaarste en dikste pvc vloer, die dan ook veelgebruikt is in de horeca, kantoorpanden en winkels.

 

Waarom woninginrichting AANHUIS?

Woninginrichhting aan huis te Huizen, zet al zijn creativiteit en deskundigheid in om u de juiste pvc vloer te leveren. Met een eigen, kwalitatieve stijl die bij u past. Woninginrichting AANHUIS put hiervoor uit jarenlange ervaring in het inrichten van panden in Hilversum, Huizen en Almere Haven. Bij ons ging de kunst van het woning inrichten door van vader op zoon. Ervaar dit in het winkelcentrum “Phohi” te Huizen, waar wij voor u klaar staan met de beste producten, adviezen en aanbiedingen.

 

Onze dealer voor de regio Hilversum, Huizen en Almere Haven

PVC vloeren Huizen

Gooilandweg 211
1271 KW Huizen
035-5268905
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur (koopavond op afspraak)
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Huizen