De beste pvc-vloer van Maastricht? Ontdek Rob Stassen

Uw nieuwe pvc-vloer in Maastricht? Die moet perfect aansluiten op uw interieur. De juiste kleur, het juiste motief of een bijzonder houtdessin; wat u ook kiest, het maakt een aantrekkelijk geheel van uw pand. Ontdek hiervoor ons veelzijdige aanbod vol verschillende pvc-vloeren. Rob Stassen Woninginrichting helpt u hierbij, vanuit zijn jarenlange ervaring als professioneel woninginrichter. Kom langs in onze winkel in Maastricht, of maak een afspraak bij u op locatie.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Verschillende pvc-vloeren

Wij bieden u het meest uitgebreide aanbod van Maastricht en omgeving. Met merken zoals het bekende mFLOR en het altijd fraaie Ambiant. In alle denkbare uitvoeringen, zoals een imitatie van hout of natuursteen. Maar dan met het praktische voordeel dat een pvc-vloer betaalbaarder, slijtvaster en onderhoudsarmer is. En geschikt voor iedere ruimte; van woonkamer tot badkamer.

 

Voordelig uw pvc-vloer in Maastricht

Uw pvc-vloer wordt gelegd door onze eigen stoffeerders. Hiermee garanderen wij de voordeligste kwaliteit: dankzij een doortastende, perfectionistische aanpak werken wij snel en hierdoor uiterst betaalbaar. En ook een vrijblijvend adviesgesprek en meting van uw vloer is natuurlijk nooit weg! Maak hiervoor nu een afspraak voor bij u thuis of op kantoor in Maastricht.

 

Uw pvc-vloer al meteen zien?

Welke pvc-vloer het beste bij u past, kunt u al zien voordat deze bij u ligt. Met de app van mFLOR  maakt u simpelweg een foto van uw interieur, waarna u hierover iedere vloer kunt ’leggen’. Dit is een leuke en inspirerende manier om alvast te spelen met uw interieur, nog voordat u deze werkelijk inricht.

 

Onze dealer voor de regio Maastricht

PVC vloeren Stein/Maastricht

Kruisstraat 45-46
6171 GC Stein
046-4331306
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Stein