De winkel voor uw nieuwe pvc vloer in Mijdrecht of Uithoorn

Een pvc vloer is in alle opzichten een prachtige oplossing voor uw pand in Mijdrecht of Uithoorn. Niet alleen omdat deze sterk, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Maar ook omdat een pvc vloer zorgt voor sfeer, tegen een ongeëvenaard lage prijs. Bent u in Mijdrecht of Uithoorn gevestigd, kom dan langs bij uw lokale winkel in Mijdrecht, waar u alle informatie en adviezen krijgt over de kleuren, dessins en prijzen. Bekijk hiervoor nu eerst eens ons brede aanbod met de uiteenlopende series, welke niet zullen misstaan in uw woning of kantoor.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

De pvc vloer dealer in uw buurt

Het juiste adres voor uw pvc vloer is Parket Plaza in Mijdrecht, niet ver van Uithoorn. Hier leeft het vak, dankzij jarenlange ervaring in het adviseren en assisteren bij het uitzoeken van een pvc vloer. U kunt bij Parket Plaza dan ook zonder meer rekenen op eerlijk advies, zodat alle voordelen en nadelen helder onder elkaar komen te staan. Zo krijgt u de pvc vloer die past bij uw situatie.

 

Uw eigen stijl pvc vloer

U heeft een eigen smaak en inrichting. Ook heeft u een bepaald budget. Daarom voorziet ons aanbod ruimschoots in verschillende stijlen. De meest bekende pvc vloeren zijn de Ambiant en MFLOR series. Zoals Amazon, Macabeo, Shiraz en Ortega van Ambiant. Of Lignum, Rustic Plank, Authentic Oak Plank en Langster van MFLOR. Kom deze vloeren eens bekijken, of neem verder een kijkje op deze website.

 

Pvc vloeren in de praktijk

De pvc vloer staat bekend om zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat niet alleen particulieren maar ook bedrijven uit Mijdrecht en Uithoorn steeds vaker kiezen voor onze pvc vloer. Niet in de laatste plaats omdat AANHUIS gratis en vrijblijvend bij u ‘aan huis’ komt om te informeren, adviseren en te meten. Een unieke mogelijkheid waarbij u profiteert van onze deskundige visie ter plaatse.

 

Onze dealer voor de regio Mijdrecht en Uithoorn

PVC vloer Mijdrecht

Constructieweg 96c
3641 SP Mijdrecht
0297-254225
E-mail

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag10:00 – 17:00 uur
Donderdag10:00 – 17:00 uur
Vrijdag10:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Mijdrecht