Prachtige pvc vloer in Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel

U weet dat een pvc vloer duurzaam, robuust en gemakkelijk schoon te maken is. Maar wist u ook dat pvc vloeren schitterend kunnen zijn? Bij uw AANHUIS winkel bij Moordrecht of Nieuwerkerk aan den IJssel ziet u dat; hoe de fraaie kleuren, vormen en prijzen van alle verschillende series ruim de moeite waard zijn om te leggen in uw woning of bedrijfspand in Moordrecht of Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

De voordeligste pvc vloer van uw lokale winkel

In Rotterdam vindt u AANHUIS. Dit bedrijf is ook goed te bereiken uit de omgevingen van Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel. AANHUIS bedient dan ook dagelijks mensen uit deze streek. Hier staat de winkel vooral bekend om haar voordelige prijzen, jarenlange garanties en bovenal kundige adviezen over stijl, het assortiment en de praktische kant van pvc vloeren. Een resultaat van vele jaren ervaring in het leveren en leggen van pvc vloeren.

 

Pvc vloeren in de praktijk

Steeds vaker wordt de pvc vloer gebruikt als goedkope maar ook fraaie oplossing. Niet alleen leveren particulieren, maar ook bedrijven in Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel kiezen hier voor. Bijzonder is bovendien dat wij u graag aan huis informeren. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Dit geeft u de unieke mogelijkheid om een deskundige blik te werpen op uw specifieke situatie.

 

Verschillende series pvc vloeren

Of u nu door ons aan huis wordt bezocht in Moordrecht of Nieuwerkerk aan den IJssel, of als u onze winkels bezoekt, u heeft altijd volledige keuze uit alle inspirerende series. Bekende pvc vloeren zijn die van de MFLOR en Ambiant series, zoals de MFLOR Lignum, MFLOR Rustic Plank, MFLOR Authentic Oak Plank, MFLOR Authentic Oak Plus en MFLOR Langster. En niet te vergeten Ambiant Amazon, Ambiant Macabeo, Ambiant Shiraz en Ambiant Ortega.

 

Onze dealers voor de regio Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel:

PVC vloeren regio Rotterdam

Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam
010-2203889
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:30 – 17:30 uur
Woensdag10:30 – 17:30 uur
Donderdag10:30 – 17:30 uur
Vrijdag10:30 – 17:30 uur (koopavond)
Zaterdag10:30 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Rotterdam