Uw prachtige pvc vloer in Nijmegen, Wijchen of Groesbeek

De pvc vloer is een prachtig product. Het lijkt op zeil en is dun en soepel. Het kan bedrukt worden met alle denkbare prints. Daarom is er altijd wel een pvc vloer die past bij uw pand in Nijmegen, Wijchen of Groesbeek. Het materiaal wordt in stroken geleverd, alsof het laminaat is. Zo kunt u het gemakkelijk zelf leggen. Wanneer het eenmaal ligt valt het pvc niet meer te onderscheiden van echt laminaat, parket of natuursteen. En dat blijft zo, want een pvc vloer is slijtvast, vochtbestendig en duurzaam.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren specialist

Als landelijke organisatie van woninginrichters werken wij alleen samen met vooraanstaande winkels en merken. Op onze producten zijn dan ook uitstekende garanties van toepassing. Hierdoor is Woninginrichting-aanhuis.nl in staat u in heel Nederland de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Van Nijmegen tot Wijchen, Groesbeek en de rest van het land. Voor uw pvc vloer hoeft u geen aanbetaling te doen; u betaalt simpelweg contant, via pinbetaling of vooraf per bank.

 

Pvc vloer met vloerverwarming

Vaak zijn pvc vloeren ideaal voor een combinatie met vloerverwarming. Want het urenlang leggen van een kostbare ondervloer is niet nodig; u kunt het pvc meestal direct op de bestaande ondergrond leggen. Want doordat er geen hout is het materiaal is verwerkt is deze vloer ongevoelig voor verschillen in temperatuur of luchtvochtigheid.

 

Pvc vloer aan huis in Nijmegen, Wijchen of Groesbeek

Er is altijd wel een Aanhuis-showroom in de buurt. Hier kunt u onze bijzondere (pvc) vloeren, meubelen en zonwering in het echt bewonderen. Toch komen wij ook graag bij u thuis. Onze adviseur of interieurstylist komt vrijblijvend langs om alles toe te lichten. Of u nu in of buiten Nijmegen, Wijchen of Groesbeek bent gevestigd. Zowel het product, de montage als de vakkundige installatie is direct mogelijk voor een concurrerende prijs.

 

Onze dealer voor de regio Nijmegen, Wijchen en Groesbeek.

PVC vloeren Nijmegen

Wijchenseweg 178
6538 SX Nijmegen
024-2600036
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag10:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Nijmegen