Een prachtige pvc-vloer in Ridderkerk of Alblasserdam

Weet u al hoe duurzaam, robuust en onderhoudsvriendelijk een pvc-vloer is? Dit materiaal is niet voor niets te vinden in veel openbare plaatsen en omgevingen waar vloeren het zwaar te verduren krijgen. Tegenwoordig gebruiken ook particulieren en zelfs professionele inrichters de visuele kwaliteiten van de pvc-vloer, omdat deze nauwelijks meer onder doet voor de veel duurdere vloeren van echt parket en natuursteen. Ontdek dit bij uw Aanhuis-winkel in Alexandrium Woonmall te Rotterdam, vlakbij Ridderkerk en Alblasserdam.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc-vloer uit het Alexandrium

Onze klanten uit Ridderkerk, Alblasserdam en Rotterdam kopen pvc-vloeren in alle kleuren, dessins en vormen. Heeft u ook een nieuwe woning, verbouwing, of bent u simpelweg toe aan iets nieuws? Doe uw ideeën dan op in de Woonmall. Hier vindt u prachtige kwaliteitsproducten in de stijl van barok tot brocante en superstrak; iedere woonstijl is vertegenwoordigd. Hier worden bovendien de beste acties van Ridderkerk en Alblasserdam gegeven!

 

Pvc-vloer met vloerverwarming

Een pvc-vloer combineren met vloerverwarming is gemakkelijk en voordelig. Anders dan steen of hout is het materiaal ongevoelig voor schommelingen in de temperatuur en luchtvochtigheid. Er treden dan ook geen vervormingen of verkleuringen op. Bovendien is een speciale ondervloer onnodig; u kunt de pvc-vloer direct op de grond leggen.

 

Waarom een pvc-vloer?

Een pvc-vloer is een moderne uitkomst. Dankzij de nieuwe printtechniek is het mogelijk een pvc-vloer te laten lijken op ieder ander oppervlak. En dat met de praktische voordelen: pvc is gemakkelijker te installeren, onderhouden en verwarmen. Het verkleurt en vervormt zelfs niet op de meest vochtige vloeren.  Ontdek dan ook de kwaliteit van pvc-vloeren in onze winkel vlakbij u in Ridderkerk en Alblasserdam.

 

Onze dealers voor de regio Ridderkerk tot Alblasserdam

PVC vloeren Dordrecht

Mijlweg 55e
3316 BE Dordrecht
078-6351343
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag1ste zondag van de maand van 09:30-17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Dordrecht