Uw ideale pvc vloer in Utrecht, Vleuten of Maarssen

De pvc vloer is een sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden product. Daarom verbaast het velen dat het tevens een fraai product is. Voor slechts een fractie van de prijs haalt u met een pvc vloer de sfeer en stijl van echt parket of natuursteen in huis. Ook alle andere motieven, kleuren en afbeeldingen zijn mogelijk. Dit maakt de pvc vloer een kostenbesparende oplossing. Kom dit zelf zien in de AANHUIS winkels in Utrecht, Vleuten en Maarssen. Ontdek alle kleuren, motieven en lage prijzen.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

De pvc vloer specialist van Utrecht, Vleuten en Maarssen

Op korte rijafstand van Vleuten en Maarssen vindt u Fris & Helder in Utrecht. Hier verzorgt men het professionele maatwerk dat u verwacht. Of het nu gaat om het uitzoeken van de meest geschikte pvc vloer, het aanvragen van advies hierover, of het laten leggen van dit product, u krijgt van Fris & Helder de service die aansluit op uw specifieke behoeften. Indien gewenst gebeurt dit gewoon bij u thuis of op kantoor.

 

Soorten pvc vloeren

Of u nu ‘aan huis’ in Utrecht, Vleuten of Maarssen wordt geïnformeerd, of in een van onze winkels, u heeft bij ons alle keuze uit de vele verschillende soorten pvc vloeren. Wellicht kent u al de MFLOR en Ambiant productlijnen. Zoals Authentic Oak Plank, Rustic Plank, Authentic Oak Plus, Lignum en Langster van MFLOR. Of Amazon, Macabeo, Shiraz en Ortega van Ambiant. Bekijk deze en andere producten op deze website of in onze winkel!

 

Onze dealers voor de regio Utrecht, Maarssen en Vleuten

PVC vloeren Utrecht

Arkansasdreef 34b
3565 AS Utrecht
030-2000287
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur (koopavond op afspraak mogelijk)
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Utrecht