Prachtige pvc vloer in Zevenhuizen en Nesselande

U wilt een pvc vloer omdat u weet dat deze sterk, duurzaam en gemakkelijk is schoon te maken. Bij AANHUIS ontdekt u daarnaast ook nog eens dat een pvc vloer voor een fraaie sfeer kan zorgen. Zo zal bij u in Zevenhuizen of Nesselande een bepaalde fraaie kleur, dessin en zelfs prijs uitstekend bij u passen. Kiest u hiervoor uit ons brede aanbod met uiteenlopende series, die zeer de moeite waard zijn voor een vloer in uw woning of bedrijfspand.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw stijl pvc vloer?

U heeft natuurlijk zo uw eigen smaak, inrichting en budget. Gelukkig voorziet het huidige aanbod ruimschoots in verschillende series. Inspirerende pvc vloeren zijn de MFLOR en Ambiant series. Zoals de Ambiant Amazon, Ambiant Macabeo, Ambiant Shiraz en Ambiant Ortega. Of MFLOR Lignum, MFLOR Rustic Plank, MFLOR Authentic Oak Plank, MFLOR Authentic Oak Plus en MFLOR Langster. Kom deze eens in het echt bekijken in onze winkels, of bekijk deze website verder.

 

De pvc vloer dealer in uw buurt

Wilt u pvc vloeren in het echt bewonderen, kom dan naar AANHUIS in Alexandrium. Deze winkel ligt vlakbij Nesselande en wordt dagelijks bezocht door klanten uit deze omgeving. Bij hen staat AANHUIS vooral bekend om voordelige prijzen, uitstekende garanties en bovenal volle expertise en ervaring. Houdt u van goede adviezen over stijl, uw verschillende mogelijkheden en de praktische kanten van pvc vloeren, bezoek dan AANHUIS.

 

Pvc vloeren in de praktijk

Tegenwoordig staat de pvc vloer bekend om zijn ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat wij deze vaak leveren aan zowel particulieren als bedrijven in Nesselande en Zevenhuizen. Nog specialer is dat AANHUIS gratis en vrijblijvend bij u aan huis komt voor het geven van advies en informatie. Deze service is een unieke mogelijkheid om een deskundige blik te laten kijken naar uw mogelijkheden.

 

Onze dealer voor de regio Zevenhuizen en Nesselande:

PVC vloeren regio Rotterdam

Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam
010-2203889
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:30 – 17:30 uur
Woensdag10:30 – 17:30 uur
Donderdag10:30 – 17:30 uur
Vrijdag10:30 – 17:30 uur (koopavond)
Zaterdag10:30 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Rotterdam