Pvc vloer specialist Zoetermeer

Een pvcvloer is duurzaam, sterk, vlak en vormvast en gemakkelijk te onderhouden. Ook onder intensief gebruik. Daarom zoekt u een vloerenspecialist in Zoetermeer. Bij Woninginrichting-Aanhuis zijn de beste interieurwinkels van Nederland aangesloten. Ook in Zoetermeer vindt u dus onze experts, die u de beste pvc-vloer leveren voor de voordeligste prijs. Welke stijl u ook zoekt. Bekijk nu onze collecties op de website of in onze winkel in Zoetermeer.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Waarom een pvc vloer?

De pvc-vloer hoort bij deze tijd. Door de moderne printtechniek zijn compleet realistische of unieke vloeren mogelijk. Bijvoorbeeld in de stijl van natuursteen of echt parket, maar dan voor een fractie van de prijs, en met de praktische voordelen van het pvc. En wist u dat een pvc-vloer zelfs probleemloos kan worden gelegd in vochtige ruimten zoals badkamers, keukens en schuren, of direct op  een vloerverwarmingssysteem? In een pvc-vloer is geen hout verwerkt, dus blijft deze jarenlang onverminderd mooi.

 

Uw pvc vloer winkel in Zoetermeer

Dat woningstoffering en inrichting maatwerk is, weet Woninginrichting AanHuis in Zoetermeer als geen ander. Vanuit jarenlange ervaring in het inrichten van particuliere en zakelijke panden weten wij altijd harmonie en eenheid in huis te brengen. Zo past ook uw pvc-vloer straks perfect bij uw smaak en inrichting. Dit ook door onze perfecte service en uitgebreide adviezen.

 

Onze pvc-vloer collecties

Wij bieden u in Zoetermeer de mooiste collecties: Ambiant en MFLOR. De bekende producten van de Ambiant series zijn ‘Amazon’, ‘Ortega’, ‘Macabeo’ en ‘Shiraz’. En de collectie MFLOR schittert om zijn ‘Langster’, ‘Lignum’, ‘Rustic Plank’, ‘Authentic Oak Plus’  en ‘Authentic Oak Plank’.

 

Onze dealer voor de regio Zoetermeer

PVC vloeren regio Zoetermeer

Coppeliaschouw 16
2726 JA Zoetermeer
079-3606944
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Zoetermeer