De beste pvc vloeren van Heerhugowaard

In Heerhugowaard ontdekken steeds meer mensen de unieke kwaliteit van pvc vloeren. De kwaliteit en duurzaamheid spreken voor zich, maar het fraaie uiterlijk verrast nog wel eens. Men verbaast zich dan dat pvc vloeren ook perfect zijn om uitstraling en sfeer te geven aan een ruimte. De kleuren en vormen inspireren. Zeker in combinatie met de voordelige prijzen en garanties die u krijgt bij de AANHUIS leveranciers in Heerhugowaard.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Pvc vloeren van Thuis in Heerhugowaard.

Thuisin in Heerhugowaard is een bekende leverancier, ook bij klanten uit de omgeving van Heerhugowaard. En niet voor niets, want Thuisin is met ruim 20 winkels de snelst groeiende speciaalzaak van de omgeving. Deze groei is te danken aan de deskundige adviezen, uitstekende garanties en de pure kwaliteitsproducten, waaronder de pvc vloeren van AANHUIS.

Vormen, ‘structuren’ en kleuren van pvc vloeren

Dankzij een uiterst moderne scantechniek is het mogelijk om volstrekt realistische patronen, afbeeldingen en kleuren aan te brengen op pvc vloeren. Hierdoor kunt u profiteren van een combinatie tussen de hoogwaardige kwaliteit van pvc en de door u gewenste uitstraling, bijvoorbeeld van parket.

Wie koopt onze pvc vloeren in Heerhugowaard?

Niet alleen particulieren uit Heerhugowaard kopen onze pvc vloeren. Ook professionele partijen hebben de kwaliteit van dit materiaal ontdekt. Architecten en interieurdesigners gebruiken pvc vloeren tegenwoordig zelfs voor het inrichten van sfeervolle woningen, bedrijfspanden en publieke interieurs.

Alle soorten

Ook de kleur en uitvoering die u zoekt vindt u in ons uitgebreide aanbod. Zo krijgt u in Heerhugowaard prachtige pvc vloeren van bijvoorbeeld de Ambiant serie: Ortega, Shiraz, Macabeo of Amazon. Of van de MFLOR serie: Authentic Oak Plank, Authentic Oak Plus, Rustic Plank, Lignum of Langster.

Onze dealer voor de regio Heerhugowaard

PVC vloeren Heerhugowaard

J.J.P. Oudweg 6a
1703 DE Heerhugowaard
072-5346922
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 18:00 uur
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondaglaatste zondag van de maand van 12:00 – 17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Heerhugowaard