De beste pvc vloeren van Alkmaar, Heiloo en Castricum

In Alkmaar, Heiloo en Castricum wordt er steeds meer georiënteerd naar pvc vloeren. De merken Mflor, Ambiant en Greenfloor zijn onze kwaliteitsmerken welke wij tegen onze pvc actie prijzen aanbieden.De pvc vloeren van Mflor hebben ook register en bossing, waardoor deze niet van echt hout zijn te onderscheiden. Al onze pvc vloeren worden gratis gelegd door de eigen stoffeerders van de Woninginrichting-aanhuis.nl leveranciers in Alkmaar, Heiloo en Castricum.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Pvc vloeren van Top Carpets  in Alkmaar, Heiloo en Castricum

Top Carpets is een bekende naam in de regio, ook bij consumenten en bedrijven uit de omgeving van Noord Holland. Top Carpets is aangesloten bij de organisatie Woninginrichting-aanhuis.nl, welke landelijk bekend staat voor kwaliteit, service en zeer concurrerende prijzen. De pvc vloer collectie is dan ook een belangrijk onderdeel van het assortiment, Top Carpets is uw pvc vloer specialist voor Alkmaar, Heiloo en Castricum.

Mflor, Greenfloor en Ambiant PVC vloeren

Indien u op zoek bent naar een mooie pvc vloer, dan hebben wij die zeker in huis. Onze pvc vloeren is opgebouwd uit de top 3 merken Mflor, Ambiant en Greenfloor. Schitterende kleuren, structuren en dat voor onze zeer scherpe prijzen! Vraag uw offerte aan of kom naar onze showroom in Alkmaar.

Wie koopt onze pvc vloeren in Alkmaar, Heiloo en Castricum?

PVC vloeren zijn zowel geschikt voor huiselijk als project gebruik. Er zijn vele goedkope kwaliteiten pvc vloeren voor starters als de populaire mflor pvc vloeren voor de liefhebber. PVC vloeren voor projecten zijn veelal iets zwaarder uitgevoerd, maar de mflor kwaliteiten voldoen ook uitstekend voor zakelijk gebruik.

PVC collecties

De volgende pvc vloer series zijn bij ons verkrijgbaar in Alkmaar, Heiloo en Castricum; MFLOR authentic plank, MFLOR authentic plus, MFLOR lignum, MFLOR langster, Greenfloor master, Greenfloor true spirit, Greenfloor Square, Ambiant amazon, Ambiant ortega, Ambiant selection etc..

Onze dealer voor de regio Alkmaar, Heiloo en Castricum

PVC vloeren Alkmaar

Kanaalkade 31
1811 LR Alkmaar
072-5128737
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag1e zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Alkmaar