Pvc vloeren Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Bodegraven

De pvc vloeren van AANHUIS horen bij deze tijd. Zowel het moderne, klassieke als tijdloze interieur is er klaar voor. Dankzij moderne techniek bieden pvc vloeren een volwaardige uitstraling, en de gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en prijsvoordeligheid zoals alleen pvc die kan bieden. In Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Bodegraven wordt dit pvc geleverd door de winkels van AANHUIS. Hier wacht u een compleet aanbod van alle uitvoeringen, en krijgt u het professionele advies dat u nodig heeft.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Alle soorten pvc vloeren

U heeft een unieke inrichting. Hetzelfde geldt voor uw smaak. En natuurlijk speelt ook uw budget een rol. Gelukkig vindt u bij een van onze winkels in Alphen aan den rijn, Ter Aar of Bodegraven precies het product dat hierop aansluit, want een brede collectie biedt u genoeg keuze voor een optimale oplossing. Hiervoor bieden wij u pvc vloeren in alle mogelijke kleuren, motieven en vormen.

Onze merken

Enkele inspirerende voorbeelden zijn de bekende series Ambiant en MFLOR. Deze hebben de uitstraling van bijvoorbeeld houten vloeren of prachtig natuursteen. Zo biedt de serie MFLOR het prachtige ‘Authentic Oak Plank/Plus’, ‘Rustic Plank’ ‘Lignum’ en ‘Langster’. En de serie Ambiant staat vooral bekend om de producten ‘Amazon’, ‘Macabeo’, ‘Shiraz’ en ‘Ortega’. Bekijk deze pvc vloeren allemaal op deze website, of wees welkom in onze showrooms.

 

Pvc vloeren bij u AANHUIS in de regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Bodegraven

Indien u dit wenst informeren wij u gewoon thuis of op kantoor in Alphen aan den Rijn, Ter Aar of Bodegraven. Wij komen dan gratis bij u langs en tonen u op uw eigen moment voorbeelden van onze pvc vloeren. Ook heeft u profijt van ons vakmanschap ter plaatse. Want wij bekijken meteen uw huidige situatie. Het resultaat hiervan is een nauwkeurige meting en een extra voordelige offerte.

 

Onze dealer voor de regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Bodegraven

PVC vloeren Ter Aar

Westkanaalweg 101
2461 EJ Ter Aar
0172-605054
E-mail

Openingstijden

Maandag08:30 – 18:00 uur
Dinsdag08:30 – 18:00 uur
Woensdag08:30 – 18:00 uur
Donderdag08:30 – 18:00 uur
Vrijdag08:30 – 20:00 uur
Zaterdag08:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Ter Aar