Pvc vloeren voor Amersfoort en Soest

De pvc vloeren die in Amersfoort en Soest verkocht worden, zijn vaak van AANHUIS. Onze winkels worden namelijk vaak bezocht door klanten met oog voor kwaliteit. De kwaliteit van het materiaal, de service die u krijgt tijdens het uitzoeken van uw pvc vloeren en de service wanneer u deze laat leggen door ons geroutineerde montageteam. De kwaliteit waar vele particulieren, bedrijven en interieurontwerpers graag gebruik van maken. Neem nu ook eens contact met ons op, of bezoek onze winkels in Amersfoort en Soest.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren Amersfoort en Soest: Michel Rietveld Woninginrichting

Een goed voorbeeld van de kwaliteit van onze winkels is Michel Rietveld Woninginrichting, dat u vindt in Amersfoort, vlakbij Soest. Ook in deze sfeervolle winkel heeft u totale keuze uit alle bestaande pvc vloeren, zoals de bekende MFLOR en Ambiant collecties. Het bekende probleem dat u door te veel keuze niet meer kunt kiezen, voorkomt Michel Rietveld Woninginrichting met het geven van gepast advies, naar aanleiding van uw persoonlijke wensen, smaak en interieurstijl.

 

De opkomst van pvc vloeren

Pvc vloeren worden steeds meer populair en vervangen zelfs een gedeelte van de laminaatmarkt. Pvc vloeren zijn immers te bedrukken met steen- of houtprints die niet van echt te onderscheiden zijn. Dat de structuur van pvc vloeren niet volledig glad is versterkt dit effect. Zo kunt u profiteren van de fraaie uitstraling van hout of andere materialen, maar tegelijkertijd van de praktische voordelen van het materiaal, dat zeer onderhouds- en geluidsvriendelijk is.

 

Pvc vloeren bij u AANHUIS, in Amersfoort of Soest

De kwaliteit van pvc vloeren is ook afhankelijk van de installatie. Daarom heeft AANHUIS een eigen team voor u klaar staan in Amersfoort en Soest. Zij werken efficiënt en snel, waardoor onze prijzen laag zijn. Indien u het wenst komen wij gratis bij u langs om u hierover te adviseren en te informeren, en om direct metingen te doen voor een voordelige offerte.

 

Onze dealers voor de regio Amersfoort en Soest

PVC vloeren Soest

Soesterbergsestraat 4
3768 EH Soest
035-5238324
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Soest