Uw pvc vloeren dealer in Amstelveen en Aalsmeer

Bent u benieuwd naar de pvc vloeren die u in de buurt van Amstelveen en Aalsmeer kunt kopen? Dat betekent dat u op het punt staat om exclusieve kwaliteit te ontdekken. Want de pvc vloeren van tegenwoordig zijn prachtig; in alle kleuren en motieven verkrijgbaar. Zo kunt u ze bijvoorbeeld in bijzondere strookpatronen laten leggen, of in banen of tegelvorm.

Hiernaast zijn onze pvc vloeren verkrijgbaar als ‘natuursteen’ en ‘parket’. Deze producten zijn niet van echt te onderscheiden, maar hebben toch de praktische kwaliteiten van pvc. Ze zijn robuust, duurzaam, vlak, vormvast en uiterst hygiënisch. Daarom worden ze vaak verkocht door onze winkel.

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren bij u aan huis in Amstelveen en Aalsmeer

De naam AANHUIS heeft betekenis. Wij komen namelijk werkelijk bij u aan huis. Niet alleen om uw pvc vloer(en) voordelig te installeren (leggen), maar om u vooraf vrijblijvend te informeren over uw mogelijkheden, de kleuren, de motieven en vele andere zaken. Bovendien is het gunstig dat uw situatie ter plekke wordt opgenomen in het plan van aanpak, want hiermee wordt de hoogste kwaliteit bereikt en de scherpst geprijsde offerte gemaakt.

 

Populaire pvc vloeren

De AANHUIS dealer in uw regio (Mijdrecht, Amstelveen en Aalsmeer) biedt alle bestaande producten en merken. De meest bekende pvc vloeren zijn de prachtige Ambiant en MFLOR series. Van Ambiant verkopen wij dagelijks Shiraz, Amazon, Macabeo en Ortega. En van MFLOR Langster, Lignum, Authentic Oak Plus, Authentic Oak Plank en Rustic Plank.

 

Dealer Parket Plaza voor Amstelveen, Aalsmeer en uiteraard Mijdrecht

Parket Plaza is een van onze kwalitatieve dealers. U vindt de winkel in Mijdrecht, dat u vanuit Amstelveen en Aalsmeer snel en gemakkelijk bereikt. Hier voelt en ziet u de kwaliteit van onze producten met eigen ogen, en krijgt u meteen deskundig advies voor het aanschaffen van uw perfecte pvc vloer(en).

 

Onze dealer voor de regio Amstelveen en Aalsmeer

PVC vloeren Mijdrecht

Constructieweg 96c
3641 SP Mijdrecht
0297-254225
E-mail

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag10:00 – 17:00 uur
Donderdag10:00 – 17:00 uur
Vrijdag10:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Mijdrecht