Prachtige duurzaamheid: de pvc-vloer van AANHUIS

De pvc-vloer kent een groot aantal voordelen. Zo is deze sterk, vlak en vormvast. Maar tevens fraai genoeg voor de installatie in de beste interieurs. Niet alleen particulieren maar zelfs architecten en interieurontwerpers maken dan ook deel uit van ons klantenbestand in Apeldoorn, Ugchelen, Hoog Soeren, Wenum-Wiesel en Teuge. Want een pvc-vloer is sfeerverhogend voor zowel woon- als werkinterieurs. Ontdek dit zelf: bekijk de website of bezoek een van onze showrooms in uw omgeving.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Waarom een pvc-vloer?

Pvc-vloeren hebben veel aan populariteit gewonnen. Dit is het gevolg van kwaliteit en duurzaamheid. De pvc-vloer is onderhoudsvriendelijk dankzij de harde toplaag. Ook is deze tegenwoordig zeer realistisch; dankzij de kleuren en dessins doet het niet onder voor een traditionele vloer. De innovatieve wals-techniek maakt pvc-vloeren mogelijk met ‘register-embossing’, voor een structuur die volledig overeenkomt met het dessin. Het houtnerf is nu dus zelfs voelbaar.

 

Uw pvc-vloerenspecialist

Woninginrichting-AANHUIS is in heel Nederland actief. Apeldoorn, Ugchelen, Hoog Soeren, Wenum-Wiesel en Teuge zijn belangrijke plaatsen voor ons. Van hier uit kunt dan ook in meerdere winkels onze (pvc)-vloeren bewonderen. U ontdekt dan ook onze andere diverse woon- en interieurproducten, zoals raamdecoratie, verf en behang, deuren en kasten.

 

Aan huis bij u in Apeldoorn, Ugchelen, Hoog Soeren, Wenum-Wiesel of Teuge!

Wij bezoeken u geheel vrijblijvend aan huis. U doet dan inspiratie op tijdens een gesprek met onze adviseur over welke producten aansluiten op uw smaak, interieur en behoeften. Hierop aansluitend verzorgen wij indien gewenst de professionele installatie van uw pvc-vloer in Apeldoorn, Ugchelen, Hoog Soeren, Wenum-Wiesel of Teuge. Dit tegen een sterk concurrerende prijs.

 

Onze dealer voor de regio Apeldoorn, Ugchelen, Hoog Soeren, Wenum-Wiesel en Teuge:

PVC vloeren Apeldoorn

Deventerstraat 78
7321 CB Apeldoorn
055-3017128
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Apeldoorn