Pvc vloeren Schagen en Dirkshorn

Voor hoogwaardige beste pvc vloeren bezoekt u een van de AANHUIS winkels voor: Schagen en Dirkshorn . U ziet dan direct dat de kwaliteit van het materiaal thuis hoort in uw interieur, of dit nu uw huis of bedrijfspand is. Om deze pvc vloeren zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw pand, geven wij u graag maatgericht advies en gedetailleerde informatie. Tevens komen wij graag vrijblijvend bij u langs in de regio Schagen en Dirkshorn, zodat wij uw situatie ter plaatse kunnen inschatten en opmeten. U krijgt dan meteen een offerte van ons.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Woninginrichting in Schagen en Dirkshorn

Woninginrichting AANHUIS in Schagen is een van onze leveranciers in de omgeving van Schagen en Dirkshorn. Niet alleen pvc vloeren, maar ook algehele projectstoffering behoort tot het specialisme van Aanhuis te Schagen. Hier bent u van harte welkom om de vele producten te komen bekijken, waaronder pvc vloeren. U heeft hier uitgebreide keuze uit vele verschillende collecties.

 

Voordelen pvc vloeren

Pvc vloeren staan inmiddels bekend om zowel hun praktische als uiterlijke kwaliteiten. Zo zijn pvc vloeren gemakkelijk schoon te houden, slijtvast en duurzaam. Bovendien zijn uiteenlopende motieven en vormen mogelijk. Als voorbeeld geven wij vaak de banenmotieven en visgraatmotieven, die een royale uitstraling geven aan elk interieur.

 

Montageservice voor uw pvc vloeren

Natuurlijk zijn pvc vloeren van zichzelf al van uiterst hoge kwaliteit. Maar tevens zal de uiteindelijke montage van doorslaggevend belang blijken. Laat u dit over aan de ervaren monteurs van AANHUIS, dan weet u zeker dat uw pvc vloer(en) vlak, egaal en perfect passend worden. Bovendien zorgt onze jarenlange montage-ervaring in schagen em Dirkshorn er voor dat deze service snel en dus voordelig geprijsd is.

 

Onze dealer voor de regio Schagen en Dirkshorn

PVC vloeren Schagen

Witte Paal 304
1742 LD Schagen
0224-745222
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00 – 17:00 uur
Woensdag11:00 – 17:00 uur
Donderdag11:00 – 17:00 uur
Vrijdag11:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagLaatste zondag van de maand van 11:00-16:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Schagen