Pvc vloeren specialist Breda

Wilt u de mooiste pvc vloeren van Breda zien? Neem dan eens een kijkje bij uw plaatselijke AANHUIS dealer. Want in onze winkels – ook in Breda – vindt u de mooiste producten. En u krijgt extra kwaliteit én voordeel. Niet alleen wat betreft de kwaliteit van het product, maar ook als het gaat om service. Wij informeren en adviseren over alle belangrijke afwegingen die u moet maken tussen de vele soorten pvc vloeren, maar ook tijdens het leggen van deze pvc vloeren. U kunt hiervoor zonder meer rekenen op ons ervaren, deskundige montageteam. Ons advies geven wij ook gratis ‘Aanhuis’. Hiervoor worden wij in en ver buiten Breda ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven. Wilt u dit ook? Neem dan nu ook contact met ons op en ontdek waarom wij de landelijke leverancier van pvc vloeren zijn.

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren van Joop Brugel Woondesign in Breda

Joop Brugel Woondesign in Breda toont u de overduidelijke kwaliteit van het hedendaagse aanbod van pvc vloeren. Van nieuwe producten tot de klassiekers; u vindt ze bij ons allemaal. Kom dus bij ons langs in Breda of neem contact op voor een afspraak bij u op locatie. In Breda laat Joop Brugel Woondesign u kennis maken met de wondere wereld van prachtige pvc vloeren zoals Tfd, Expona Domestic en de eigen private label. Ook het bekende Mflor met de Authentic Oak Plank, Authentic Oak Plus, Rustic Plank, Lignum en Langster ontbreken niet.

 

Unieke pvc vloeren Breda

Dankzij de moderne techniek van het scannen en printen zijn pvc vloeren tegenwoordig niet meer te onderscheiden van gangbare vloeren. Zo kunt u profiteren van de perfecte combinatie tussen de prijsvoordeligheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc, en het exclusieve uiterlijk van natuursteen of parket. Natuurlijk zijn ook alle andere denkbare motieven, patronen en afbeeldingen mogelijk.

 

Onze dealer voor de regio Breda

PVC vloeren Breda

Ginnekenweg 72
4818 JH Breda
076-5148563
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Breda