Uw pvc vloeren expert in Delft, Pijnacker en Nootdorp

AanHuis begrijpt dat u pvc vloeren zoekt voor uw woning of bedrijfspand in Delft, Pijnacker of Nootdorp. Pvc vloeren zijn immers zeer kwalitatieve producten: stevig, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en nog prachtig ook. Uw inrichting zal er door opleven. Komt dat zien in de winkels van AANHUIS. Bij u in de buurt van Delft, Pijnacker of Nootdorp.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Voordelige offerte en advies bij u aan huis

Dat de winkels die bij AANHUIS aangesloten zijn door vakmanschap betere en zelfs voordeligere pvc vloeren leveren, ziet u direct terug in uw vrijblijvende offerte. Deze vraagt u aan op deze pagina. Weet u het toch nog niet zeker, dan is dat geen enkel probleem. Indien gewenst komen wij namelijk gewoon bij u langs. Of u nu in Delft, Pijnacker of Nootdorp bent gevestigd.

 

Pvc vloeren bij AanHuis

Woninginrichting AanHuis is een van de bekendste leveranciers van pvc vloeren. Bij AanHuis krijgt u een uiterst deskundige service, vanuit een 80 jaar rijke ervaring en expertise van het bedrijf. Het kiezen voor de juiste kleur of het motief, en het krijgen van praktische adviezen is dankzij AanHuis prettig en gemakkelijk. Deze klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering mag u verwachten bij alle ruim 200 winkels van Woninginrichting Aan Huis. Ook in Delft, Pijnacker of Nootdorp.

 

Merken en series pvc vloeren Delft, Pijnacker en Nootdorp

Uw AANHUIS dealer in Delft, Pijnacker of Nootdorp levert alles. Enkele inspirerende voorbeelden van pvc vloeren zijn de series MFLOR en Ambiant. Deze hebben verschillende kleuren en motieven zoals prachtig natuursteen of parket. Zo staat MFLOR bekend om ‘Rustic Plank’ ‘Authentic Oak Plank (Plus)’, Langster en ‘Lignum’. En Ambiant staat bekend om ‘Amazon’, ‘Ortega’, ‘Macabeo’ en ‘Shiraz’. Bekijk deze soorten nu op deze website of in onze winkels.

 

Onze dealer voor de regio Delft, Pijnacker en Nootdorp

PVC vloeren Berkel en Rodenrijs

Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
010-5195155
E-mail

Openingstijden

Maandag10:00 – 18:00 uur
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Zaterdag09:00 – 17:00 uur
Zondag10:00 – 17:00 uur (1ste zondag in de maand van 12:00-17:00 uur geopend)
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Berkel en Rodenrijs