De pvc-vloerwinkel van Den Bosch, Vught, Oss of Uden

Uw nieuwe pvc-vloer in Den Bosch, Vught, Oss of Uden vindt u bij Woninginrichting-AANHUIS. U krijgt professioneel advies vanuit ruime professionele ervaring in het inrichten van woningen en kantoren. Een breed assortiment met kwaliteitsproducten ligt dan ook voor u klaar. Bijvoorbeeld van Forbo, Greenflor, Eurocol, mFLOR, Moduleo en Ambiant. Welke pvc-vloer het best bij u past? Ontdek dan nu in een showroom bij u in de omgeving. Of gewoon bij u thuis!

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Betrokken service

Woninginrichting-AANHUIS denkt graag met u mee. Om u het juiste product aan te kunnen bieden laten wij u de mogelijkheden zien, bespreken wij uw wensen en leveren u hierdoor de perfecte pvc-vloer. Hiervoor komen wij desgewenst vrijblijvend bij u thuis of op kantoor in Den Bosch, Vught, Oss of Uden. Wanneer u dan uw nieuwe pvc-vloer heeft uitgekozen verzorgen wij meteen een gedegen opmeting. Ook installeren wij onze pvc-vloeren tegen een sterk concurrerend tarief.

 

Scherpe acties!

Wij laten al onze klanten in Den Bosch, Vught, Oss en Uden profiteren van voordelige acties. Behalve de speciale aanbiedingen zit er ook altijd korting op onze professionele diensten. Een voorbeeld: 50% op de installatie van een pvc-vloer. Of een gratis gesprek met onze interieurstyliste, over de nieuwe inrichting van uw kamer of kantoor. Aansluitend ontvangt u een scherp geprijsde offerte.

 

Waarom een pvc-vloer?

• Sterke toplaag en dus duurzaam
• Realistisch reliëf van echt hout
• Uiterst onderhoudsvriendelijk
• Veroorzaakt geen contactgeluid
• Gemakkelijk te realiseren met vloerverwarming
• Voordelig geprijsd

 

Onze dealer voor de regio Den Bosch, Vught, Oss of Uden:

PVC vloeren Den Bosch

Goudsmidstraat 20
5232 BP Den Bosch
073-2600059
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur (koopavond)
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Den Bosch