De pvc vloeren expert van Den Haag

Voor de beste pvc vloeren in Den Haag bezoekt u een van de vele winkels van AANHUIS. Hier ziet u met eigen ogen de hoogwaardige uitstraling van het materiaal. Ook helpen wij door het geven van informatie en maatgerichte adviezen. Indien gewenst zelfs vrijblijvend bij u thuis of op kantoor in Den Haag. Wij nemen de situatie ter plaatse dan direct op in onze scherp geprijsde offerte.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Montageservice voor uw pvc vloeren

Hoewel onze pvc vloeren van hoge kwaliteit zijn, is uiteindelijke ook de montage een bepalende factor. Deze moet door ervaren deskundigen worden uitgevoerd. Deze specialisten van AANHUIS staan voor u klaar in Den Haag. Zij garanderen de functionele en esthetische kwaliteiten van uw pvc vloer(en), zodat u er vele jaren probleemloos van zult profiteren.

 

Ongekende voordelen van pvc vloeren

Pvc vloeren staan vooral bekend om hun praktische kwaliteiten: ze zijn duurzaam, slijtvast en zeer gemakkelijk te reinigen. Toch moet u de uitstraling van pvc vloeren niet onderschatten. Uiteenlopende motieven en motieven zijn namelijk mogelijk. De visgraat- of banenmotieven geven met name een royaal effect, bruikbaar voor woningen en bedrijfspanden.

 

Pvc vloeren van JC Interieur in Den Haag

Een van de beste winkels van AANHUIS in JC Interieur in Den Haag. Hier levert JC Interieur niet alleen pvc vloeren, maar tevens laminaat, parket, luxaflex, lamellen, vitrages, rol-, vouw- en overgordijnen. En natuurlijk specialistisch advies, aan de vele klanten uit Den Haag en omgeving. Ook u bent hier van harte welkom om u te laten inspireren door de prachtige (pvc) vloeren.

 

Onze dealer voor de regio Den Haag

PVC vloeren Den Haag

PVC vloeren Den Haag

Hengelolaan 399
2545 JN Den Haag
070-3676372
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Den Haag