Pvc vloeren specialist in Den Helder en Julianadorp

De beste pvc vloeren van Den Helder en Julianadorp levert AANHUIS. Op de kwaliteit van ons productenaanbod is niets af te dingen; het hoort thuis in het stijlvolle interieur van deze tijd. Of deze stijl nu klassiek, modern of zakelijk is. Onze pvc vloeren zijn dan ook te vinden in talloze huizen en bedrijven in Den Helder en Julianadorp. Bent u hier ook gevestigd? Bezoek dan ook eens onze winkel, of neem nu direct contact met ons op. Wij geven u dan maatgericht advies en duidelijke informatie. Indien zelfs bij u op locatie. Zo kunnen wij u in alle rust informeren en de situatie perfect opnemen in onze voordelige offerte.

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren bekijken in Den Helder of Julianadorp

Wilt u de kwaliteit van pvc vloeren in het echt zien? Bezoek dan de winkel Van Brederode in Den Helder, dat ook vanuit Julianadorp uitstekend bereikbaar is. Deskundige en ervaren vakmensen laten u de pvc vloeren zien, voelen en vergelijken. Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt, dan wordt uw vloer bovendien zeer snel geïnstalleerd. Toch zal de afwerking perfect zijn; egaal, vlak en zonder imperfecte randen en lijnen. Zo krijgt u dus een duurzame investering in huis, waar u nog decennialang van zult profiteren.

 

Pvc vloeren in iedere stijl

Pvc vloeren kunnen bedrukt worden met ieder gewenst motief. Het effect is fotorealistisch, waardoor u het gevoel kunt krijgen van echt marmer, parket of tegels, terwijl u toch nog profiteert van het gebruiksgemak en de robuustheid van het pvc materiaal. Dit materiaal is immers slijtvast, gemakkelijk schoon te houden en duurzaam. Gewild zijn bijvoorbeeld de visgraatmotieven en banenmotieven, welke het interieur een royale uitstraling geven. Vele bedrijven en gezinnen in Den Helder en Julianadorp hebben hier al voor gekozen.

 

Onze dealer voor de regio Den Helder en Julianadorp

PVC vloeren Schagen

Witte Paal 304
1742 LD Schagen
0224-745222
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00 – 17:00 uur
Woensdag11:00 – 17:00 uur
Donderdag11:00 – 17:00 uur
Vrijdag11:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagLaatste zondag van de maand van 11:00-16:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Schagen