Pvc vloeren expert Gorinchem, Werkendam en Hardinxveld en Giessendam

Dat pvc vloeren helemaal van deze tijd zijn ontdekt u bij AANHUIS. Ieder moderne, klassieke of tijdloze interieur leeft er van op. Dankzij de moderne techniek bieden pvc vloeren een volwaardige uitstraling. Maar dan duurzamer, onderhoudsvriendelijker en voordeliger. In Gorinchem, Werkendam, Hardinxveld en Giessendam worden deze pvc veelal geleverd door Royal Shadow. In deze winkel in Spijk ligt een zeer divers aanbod voor u klaar. En u krijgt het professionele advies van ervaren vakmensen.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Advies en informatie bij u aan huis

Als u dit wenst komen wij tevens bij u langs in Gorinchem, Werkendam, Hardinxveld of Giessendam. Bijvoorbeeld op kantoor, of bij u thuis. Ook dan tonen wij u dan de mogelijkheden en praten u helemaal bij over de laatste trends op het gebied van (pvc) vloeren. Ook profiteert u van een deskundig oog ter plaatse, wanneer wij uw situatie bekijken en opmeten. Hierna krijgt u meteen een voordelige offerte. Deze service is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Alle soorten pvc vloeren

Net als iedereen heeft u zo uw eigen smaak. Bovendien speelt uw budget een rol. Gelukkig kunt u daarom in bij Gorinchem, Werkendam, Hardinxveld of Giessendam meteen het gehele productengamma bekijken: een brede collectie van alle soorten, stijlen en prijzen pvc. De fraaiste en misschien wel bekendste voorbeelden zijn de MFLOR en Ambiant series. Deze benaderen de uitstraling van echt parket of prachtig natuursteen. Bekijk deze nu eens. Ontdek op deze website de foto’s van het prachtige ‘Rustic Plank’, ‘Lignum’, ‘Langster’ of ‘Authentic Oak Plank’. En vergeet ook niet de Ambiant serie met het stijlvolle ‘Macabeo’, ‘Ortega’, ‘Amazon’ en ‘Shiraz’.

 

Onze dealer voor de regio Gorinchem, Werkendam, Hardinxveld & Giessendam

PVC vloeren Spijk

Haarweg 2c
4212 KJ Spijk
0183-619517
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Gorinchem