Uw pvc vloeren specialisten in Gouda, Reeuwijk en Nieuwkoop

De pvc vloeren van AANHUIS horen bij deze tijd. Heeft u een klassieke, moderne of simpelweg tijdloze inrichting, dan is het tijd om te profiteren van de voordelen van pvc vloeren. U profiteert van de betaalbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zoals alleen pvc die biedt, maar tegelijkertijd haalt u een volwaardige uitstraling in huis; dankzij de moderne scan- en printtechniek zien pvc vloeren er tegenwoordig net zo mooi uit als echt parket of natuursteen. Kom dat bekijken op deze website, of in onze winkel in Gouda, Reeuwijk of Nieuwkoop!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Bij u aan huis

Indien u dit wenst komen wij bij u langs op locatie. Wij informeren u dan simpelweg thuis of op kantoor in Gouda, Reeuwijk of Nieuwkoop. Op uw eigen moment en eigen tempo krijgt u dan alle nodige informatie, voorbeelden en adviezen, op basis van uw situatie ter plaatse. Door meteen uw interieur te zien en op te meten zorgen onze specialisten voor een afgemeten, voordelig product. Dit ziet u meteen aan de offerte die daarna krijgt. Deze service is geheel gratis en geldt voor iedereen in en buiten Gouda, Reeuwijk en Nieuwkoop.

 

Alle soorten pvc vloeren

Omdat u een specifieke inrichting, smaak en budget heeft, vindt u in onze winkels in Gouda, Reeuwijk en Nieuwkoop een compleet aanbod met pvc vloeren. Zo heeft u de mogelijkheid om precies de juiste kleuren, vormen en motieven voor uw huis of bedrijfsruimte te vinden. Enkele inspirerende voorbeelden hiervan zijn de bekende series van MFLOR en Ambiant. Zoals de houten vloeren en prachtige natuurstenen versies ‘Rustic Plank’, ‘Authentic Oak Plank/Plus’, ‘Langster en ‘Lignum’. Of van de serie Ambiant ‘Amazon’, ‘Ortega’, ‘Shiraz’ en ‘Macabeo’. Bekijkt u al deze en andere pvc vloeren nu eens op deze website, of in onze showrooms.

 

Onze dealer voor de regio Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Bodegraven

PVC vloeren Ter Aar

Westkanaalweg 101
2461 EJ Ter Aar
0172-605054
E-mail

Openingstijden

Maandag08:30 – 18:00 uur
Dinsdag08:30 – 18:00 uur
Woensdag08:30 – 18:00 uur
Donderdag08:30 – 18:00 uur
Vrijdag08:30 – 20:00 uur
Zaterdag08:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Ter Aar