De pvc-vloerenspecialist van Groningen en Roden

De pvc vloeren die u in Groningen of Roden zoekt vindt u bij uw plaatselijke AANHUIS dealer. Want AANHUIS levert alle collecties en soorten dessins. Prachtige kwaliteitsproducten die zijn gemaakt voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, gang of kantoor. Kom eens bij ons langs vanuit Groningen of Roden, dan geven wij u meteen advies en helpen wij u met het maken van uw keuze uit de vele verschillende pvc vloeren.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Collecties pvc vloeren voor Groningen en Roden

Iedere klant heeft zijn eigen smaak. Uw AANHUIS dealer is er dan ook aan gewend om de klant te wijzen op pvc vloeren die passen bij deze smaak en het hieruit ontstane interieur. Afhankelijk van uw smaak helpen wij u dan ook graag te kiezen uit de vele soorten pvc vloeren van de alom bekende collecties ‘Ambiant’ (Amazon, Shiraz, Ortega, of Macabeo) en MFLOR (Langster, Lignum, Rustic Plank, Authentic Oak Plank of Authentic Oak Plus).

 

Pvc vloeren als hout of natuursteen

De vele praktische voordelen van pvc vloeren zijn tegenwoordig uitstekend te combineren met de royale uitstraling van andere materialen. Voor onze klanten uit Groningen en Roden verzorgen wij dan ook regelmatig pvc vloeren met het uiterlijk van uiteenlopende houtsoorten en soorten natuursteen, zoals eiken, kersen, marmer en graniet. Een hoge resolutie moderne scan- en printtechniek zorgt er voor dat deze opdrukken niet van echt te onderscheiden is. Uiteraard maakt deze techniek ook andere originele motieven en afbeeldingen mogelijk.

 

Pvc vloeren advies bij u in Groningen en Roden

Uw AANHUIS dealer is bereid om gratis bij u in Groningen of Roden langs te komen. Zo krijgt u alle tijd, rust en ruimte om alles rondom pvc vloeren te bespreken. Tevens geeft het de gelegenheid om meteen de correcte maten van uw interieur op te nemen. Hierna maken wij direct een scherp geprijsde offerte voor u. Uiteraard is dit alles geheel vrijblijvend.

 

Onze dealer voor de regio Groningen en Roden

PVC vloer Groningen

Hoendiep 97c
9718 TE Groningen
050-3646571
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 21:00 (koopavond) uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagEerste zondag van de maand van 12:00-17:00 uur geopend
Meer informatie pvcvloeren-aanhuis.nl Groningen