Pvc vloeren Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek

Zoekt u pvc vloeren in Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek, dan komt u al snel uit bij AANHUIS. Als landelijke organisatie van professionele woning- en projectstoffeerders bieden wij u het totale aanbod van alle soorten pvc vloeren. Deze koopt u bij ons voordelig en laat u professioneel leggen door onze montageservice. Het resultaat is dan een prachtige, kwalitatieve en duurzame pvc vloer voor de beste prijs. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Professioneel dealer van pvc vloeren in de regio: Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek

Onze pvc vloeren in Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek zijn vaak verkrijgbaar voor bijzondere prijzen. Regelmatig gelden er acties bij onze dealers. Een van onze dealers is By Janssen, dat is voortgekomen uit ruim 15 jaar ervaring in de interieurbranche. Hier krijgt u als klant de beste adviezen, prijzen en garanties.

 

Gewilde pvc vloeren in Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek

Nog altijd winnen onze pvc vloeren aan populariteit. Niet alleen bij particuliere klanten uit Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek, maar ook bij professionele projectinrichters en architecten. Zij gebruiken het materiaal om invulling te geven aan belangrijke projecten waarin stijl en functie voorop staan.

 

Alle vormen, kleuren en ‘structuren’

Voor pvc vloeren bestaat een moderne scantechniek. Hiermee wordt een patroon of kleur afgegeven aan het materiaal. Uw pvc vloer kan dus verbluffend scherp en realistisch geprint worden, bijvoorbeeld alsof het een unieke structuur heeft of alsof het luxe parket is. Met deze techniek ontstaan dus bijzondere mogelijkheden waarmee creatief omgesprongen kan worden, terwijl de kwaliteit van de pvc vloer gehandhaafd blijft.

 

Soorten pvc vloeren

Onze dealers in Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek bieden u verschillende series met inspirerende kleurenmogelijkheden. Om enkele series te noemen: de MFLOR serie met: Authentic Oak Plus, Authentic Oak Plank, Rustic Plank, Lignum, Langster en van de Ambiant serie met: Macabeo, Amazon, Shiraz, Ortega.

 

Onze dealer voor de regio Hoorn, Enkhuizen en Grootebroek

PVC vloeren Hoorn

Vale Hen 4-6
1621 JX Hoorn
0229-299261
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:30 uur
ZondagOp afspraak
Meer informatie pvcvloeren-aanhuis.nl Hoorn