De pvc-vloer is precies wat u zoekt: modern, fraai en onderhoudsvriendelijk. En voordelig, want hoewel u geen verschil ervaart met echt hout of natuursteen, blijft de pvc vloer betaalbaar. Hiervoor zorgen de realistische kleuren, en ook de ‘embossing’ die de pvc vloer zijn authentieke structuur geeft. Bovendien is de toplaag zo sterk dat deze bestand is tegen slijtage, zonlicht en ongelukjes. Dat is precies waarom veel van onze klanten uit Leeuwarden, Harlingen en Franeker een pvc-vloer kopen. Bekijk dus ook onze collecties.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Uw pvc vloer in Leeuwarden, Harlingen of Franeker?

Welke pvc vloer vindt u het mooist? Kiest u voor een elegant tegelmotief, een authentieke houtstructuur of klassiek visgraat? En heeft u al eens een robuuste betonlook overwogen? Wat precies in uw inrichting past, ziet u in onze winkel, dankzij de veelzijdigheid van onze pvc vloercollecties. Zoals de royale versies van Mflor, Moduleo en Novilon. Bezoek onze sfeervolle showroom bij u in de buurt, die goed bereikbaar is vanuit Leeuwarden, Harlingen en Franeker. Of kijk verder op deze website en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uw leverancier in Leeuwarden, Harlingen of Franeker

BronSnijder Wonen & Slapen in Stiens is een begrip in Leeuwarden, Harlingen en Franeker. En niet voor niets; klanten bezoeken de winkel al ruim vijftig jaar, voor hun woninginrichting of zelfs gehele projectinrichting. Het is dan ook geen verrassing dat u hier complete keuze heeft uit alle bestaande pvc-vloeren. Ook biedt BronSnijder Wonen & Slapen alles op het gebied van meubelen, raamdecoratie, slaapproducten en zonwering. Het familiebedrijf geeft u persoonlijk advies op maat.

Waarom onze pvc-vloeren?

1. Betaalbaar

2. Sterke toplaag

3. Duurzaam

4. Uitstraling van echt hout / beton / tegels

5. Geschikt voor vloerverwarming

6. Leverbaar in alle uitvoeringen

7. Goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Harlingen en Franeker

 

Onze dealer voor de regio Leeuwarden, Harlingen en Franeker.

PVC vloeren Stiens

Seerob 7a
9051 VA Stiens
058-2574111
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Leeuwarden