Prachtige pvc vloeren in Leiden, Leiderdorp e.o.

De pvc vloeren van AANHUIS worden gekocht door veel klanten uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg. Hier kent men de kwaliteit waar AANHUIS voor staat, of het nu gaat om de pvc vloeren zelf, onze adviezen of de montage. Zowel particulieren als interieurontwerpers en bedrijven nodigen ons daarom uit voor een vrijblijvend bezoek. Ook onze winkels en showrooms zijn altijd open voor onze klantenkring in de gehele regio: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren bij u AANHUIS

Omdat de kwaliteit van pvc vloeren mede afhankelijk is van de installatie, heeft AANHUIS een bekwaam montageteam in dienst. Zij zijn bekwaam en efficiënt, en hierdoor betaalbaar. Indien gewenst komen wij nog voor deze service bij u langs in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest of Rijnsburg. Dan praten wij over uw wensen, stijl, inrichting en de praktische overwegingen voor het leggen van pvc vloeren. Hierna kunnen wij meteen overgaan tot het opnemen van de maten en het opstellen van een voordelige offerte.

 

’t Verfhuis voor uw pvc vloeren

’t Verfhuis in Leiden is een goed voorbeeld als het gaat om de betrokkenheid en deskundigheid van de AANHUIS winkels. In ’t Verfhuis komen mensen uit heel Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg om advies te krijgen over verf, glas, zonwering, gordijnen, vitrage, woninginrichting, behang, vloerbedekking en pvc vloeren. Al sinds 1957 is dit de speciaalzaak die optimale deskundigheid en betrouwbare kwaliteit combineert.

 

Voordelen van pvc vloeren

Tegenwoordig hebben pvc vloeren meer voordelen dan gewone, conventionele vloeren. Pvc vloeren kunnen namelijk op iedere manier bedrukt worden tot ze niet meer van echt natuursteen of parket zijn te onderscheiden. Zo is alles mogelijk, terwijl de praktische voordelen hetzelfde zijn: robuust, slijtvast, geluidsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

 

Onze dealer voor de regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg

PVC vloeren leiden

Herenstraat 96
2313 AM Leiden
071-5133150
E-mail

Openingstijden

Maandag09:00 – 18:00 uur
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag09:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Leiden