De pvc vloeren specialist van Maassluis en Vlaardingen

De pvc vloeren die in Maassluis en Vlaardingen veelal gekocht worden, zijn van AANHUIS, de landelijke organisatie van project- en woninginrichters. In onze winkels staat oog voor kwaliteit centraal. Kwaliteit van de pvc vloeren, kwaliteit van de service en kwaliteit van de installatie door geroutineerde montagespecialisten. Veel particulieren, bedrijven en zelfs interieurontwerpers in Maassluis en Vlaardingen maken dan ook gebruik van onze expertise.

Kom ook eens bij ons langs, bekijk deze website of neem contact met ons op. Indien gewenst komen wij zelfs bij u langs in Maassluis of Vlaardingen. U krijgt dan meteen gratis advies, informatie en een professionele meting dat voor een optimaal resultaat zorgt. Onze prachtige pvc vloeren zullen zo exclusieve klasse geven aan uw inrichting.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren Maassluis en Vlaardingen: bij De Woonmeester

Een van onze winkels is De Woonmeester, dat jarenlange ervaring en expertise heeft op het gebied van keukens, schuifwandkasten, badkamers, wandtegels, vloertegels, inbouwapparatuur, totale binnenverbouwingen en dus ook pvc vloeren. Deze winkel wordt veel bezocht door klanten uit zowel Maassluis als Vlaardingen. Want De Woonmeester staat garant voor professioneel advies en uitleg over pvc vloeren.

 

Enorme collecties pvc vloeren

Als landelijke organisatie installeren wij ook in Maassluis en Vlaardingen regelmatig pvc vloeren. Hierbij kiezen onze klanten veelal uit het zeer gevarieerde aanbod van de productlijnen Ambiant en MFLOR. Ambiant biedt het schitterende Amazon, Ortega, Shiraz en Macabeo. MFLOR heeft natuurlijk de schitterende collecties zoals Langster, Lignum, Authentic Oak Plank, Rustic Plank en Authentic Oak Plus. Al deze pvc vloeren hebben zo hun eigen uitstraling, maar altijd met dezelfde hoogwaardige kwaliteit, die zorgt voor een prettige sfeer in het interieur.

 

Onze dealer voor de regio Maassluis en Vlaardingen

PVC vloeren Maassluis

Dr. Kuyperkade 4
3142 GB Maassluis
010-5912161
E-mail

Openingstijden

MaandagOp afspraak
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Maassluis