Prachtige pvc vloeren voor Nijverdal, Almelo en Wierden

Pvc vloeren bieden veel meer dan alleen praktische voordelen. Dit ontdekken steeds meer mensen in de AANHUIS winkels in Nijverdal, Almelo en Wierden. Hier worden onze pvc vloeren ook aangeschaft omdat deze een veel betaalbaarder en praktischer alternatief vormen voor conventionele houten en stenen vloeren. Dankzij de moderne printtechniek zien ze er echter net zo mooi uit, maar behouden de voordelen van het materiaal. Dit maakt onze pvc vloeren gewild bij zowel particulieren als bedrijven in Nijverder, Almelo en Wierden.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Groot aanbod pvc vloeren

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten pvc vloeren? Bekijk dan deze website. Dan ontdekt u hoe mooi de unieke kleuren en structuren van onze producten zijn. Heeft u de bijzondere serie Mflor, Therdex, P&P, TFD, Armstrong, Amtico, Dersimo, Quick-Step en Allure Locking al ontdekt? Zo niet, kom dan eens bij ons langs in uw lokale winkel in Nijverdal, Wierden of Almelo. Hier leveren en monteren wij dagelijks pvc vloeren. In banen, stroken, tegels en ‘click’ vloeren.

 

Pvc vloeren winkel bij u in de buurt

In Nijverdal, Almelo en Wierden bezoekt men Ruiterkamp Woondecor, het bedrijf dat een feest maakt van het opnieuw inrichten van woningen en bedrijfspanden. Met bijna 20 jaar ervaring beschikt Ruiterkamp Woondecor als dealer grote kennis en bovendien een breed assortiment. Dit uit zich ook in een up-to-date collectie, en modern advies waarin alle huidige ontwikkelingen, mogelijkheden, ideeën en trends zijn meegenomen. U bent van harte welkom in de winkel, maar ook informeren wij u zelfs graag vrijblijvend op locatie.

 

Onze dealer voor de regio Nijverdal, Almelo en Wierden.

PVC vloeren Nijverdal

PVC vloeren Nijverdal

Keizerserf 40
7442 MN Nijverdal
0548-612870
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Nijverdal