De mooiste pvc vloeren van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel

Dat u pvc vloeren zoekt voor uw huis of pand in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel is logisch. U weet immers dat de kwaliteit van pvc vloeren ongeëvenaard is qua duurzaamheid en gebruiksgemak. Het materiaal kan immers tegen een stootje en is bovendien met minimale inspanningen schoon te houden. Bij uw AANHUIS winkel in de regio Rotterdam en Krimpen aan den IJssel zult u zelfs merken dat dit niet ten koste gaat van de esthetische waarde. De pvc vloeren die u hier ziet zijn prachtig van vorm en kleur en zijn een waardevolle aanvulling voor ieder huis of bedrijfspand.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw pvc vloeren dealer bij Rotterdam en Krimpen aan den IJssel

Bij AANHUIS de deskundige dealer van pvc vloeren die u snel bereikt vanuit Rotterdam en Krimpen aan den IJssel, merkt u meteen dat expertise telt. Want hier zorg de nodige informatie en het advies er voor dat u tijdens het doen van uw aankoop optimaal rekening houdt met uw inrichting, smaak en budget. Voor dit resultaat bent u altijd welkom in de showroom van AANHUIS.

 

Pvc vloeren voor iedereen

Hoewel onze pvc vloeren zeer geschikt zijn voor gebruik in openbare ruimten, worden ze ook steeds vaker bij particuliere klanten gelegd in de omgeving van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Men heeft nu eenmaal ontdekt dat pvc vloeren thuis horen in het hoogste segment, waarin stijl en uitstraling essentieel zijn. Onze pvc vloeren worden dan ook zelfs door projectinrichters, architecten en andere zakelijke besteld.

 

Voorbeelden van pvc vloeren

Via onze dealers in en buiten Rotterdam en Krimpen aan den IJssel bieden wij u alle keuze uit pvc vloeren. U zult dan ook kennis maken met bekende productlijnen zoals MFLOR en Ambiant. MFLOR staat vooral bekend om de Rustic Plank, Authentic Oak Plus, Lignum, Authentic Oak Plank en Langster. En Ambiant heeft het prachtige Macabeo, Shiraz, Amazon en Ortega.

 

Onze dealer voor de regio Rotterdam en Krimpen aan den IJssel

PVC vloeren Rotterdam, Krimpen aan den IJssel

PVC vloeren regio Rotterdam

Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam
010-2203889
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:30 – 17:30 uur
Woensdag10:30 – 17:30 uur
Donderdag10:30 – 17:30 uur
Vrijdag10:30 – 17:30 uur (koopavond)
Zaterdag10:30 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Rotterdam