De mooiste pvc vloeren van Rozenburg en Hoek van Holland

Waarschijnlijk kent u de praktische voordelen van pvc vloeren al. Bij AANHUIS worden deze dan ook dagelijks besteld, door zakelijke en particuliere klanten uit Rozenburg en Hoek van Holland. De voordelen zijn dan ook niet mis; de prijs-kwaliteitverhouding van pvc vloeren is ongeëvenaard, terwijl ze nauwelijks zijn te onderscheiden van echt parket of natuursteen. Bovendien zijn pvc vloeren sterk, vormvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

Bekijk nu de voorbeeldfoto’s van onze pvc vloeren in Rozenburg en Hoek van Holland. Ontdek nu welke stijl bij u past en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren: praktisch én prachtig

Wilt u de sfeer van hout in huis halen, of de tijdloze klasse van natuursteen, dan zijn pvc vloeren perfect voor u. U kunt deze vloer in haast iedere ruimte leggen. Zelfs vochtige omgevingen zoals badkamers, gangen en toiletruimten zijn geen probleem voor onze kwaliteitsproducten. En in combinatie met vloerverwarming zorgt onze pvc vloer voor een warm gevoel in alle opzichten. Een heerlijke uitkomst voor uw lange winters in Rozenburg of Hoek van Holland.

 

Pvc vloeren van De Woonmeester Jongebreur

In Rozenburg en Hoek van Holland is De Woonmeester Jongebreur al bijna 40 jaar de voornaamste partij voor het inrichten van woningen en bedrijfspanden. Bij deze specialist krijgt u de service zoals u die mag verwachten tijdens de aanschaf van pvc vloeren; u heeft de volledige aandachtig van het team, dat u helpt te kiezen welke vloer de meest fraaie, voordelige en gebruiksvriendelijke oplossing is. In onze winkel in Rozenburg of Hoek van Holland, of indien gewenst simpelweg bij u thuis, of op kantoor!

 

Onze dealer voor de regio Rozenburg en Hoek van Holland

Vloerverwarming Maassluis

Dr. Kuyperkade 4
3142 GB Maassluis
010-5912161
E-mail

Openingstijden

MaandagOp afspraak
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Maassluis