Bijzondere pvc-vloeren in Tilburg

Wuijts Wooncomfort levert en legt vaak pvc-vloeren in Tilburg. Een logisch gevolg van de bekende voordelen van dit materiaal: de hout- en steendecoren ogen zeer natuurgetrouw, en de structuren voelen realistisch en comfortabel aan. Toch profiteert u van de praktische voordelen van pvc: het is gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen water en slijtage en produceert bovendien een aangenaam loopgeluid. Kom dit zelf zien, horen en voelen bij Wuijts Wooncomfort in Tilburg!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Alle soorten pvc-vloeren

Met uw bezoek aan onze sfeervolle showroom in Tilburg gaat u voor kwaliteit. Wuijts Wooncomfort is een inspiratiebron voor maatwerk in alles dat met de inrichting van uw woning of bedrijfspand in Tilburg te maken heeft. Hiervoor leveren wij alle soorten producten. Zoals pvc-vloeren, maar ook vloeren van andere materialen. En ook kasten, meubelen en raamdecoratie op maat.

 

Pvc-vloeren: veelzijdig en warm

Wist u dat pvc-vloeren ideaal zijn voor de combinatie met vloerverwarming? Pvc geleidt warmte snel en zonder onderbrekingen. Ook zijn pvc-vloeren geschikt voor alle klimaten. Een vochtige ruimte zoals uw badkamer, een koude schuur of zolder, of een bijkeuken waar de temperaturen wisselen; op pvc-vloeren heeft het geen invloed, waardoor u ook in deze ruimten kunt genieten van de sfeer van parket of steen.

 

Pvc-vloeren onderhouden

Nog een praktisch voordeel van pvc-vloeren: ze zijn zeer onderhoudsarm. Het onderhoud beperkt zich tot incidenteel stofwissen, moppen en het verzorgen van de toplaag met een geschikt PU- beschermingsproduct.

 

Onze dealer voor de regio Tilburg

PVC vloeren Tilburg

D.J. Jittastraat 4A
5042 MX Tilburg
013-4670752
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Tilburg