Populaire pvc vloeren in Volendam, Purmerend en Monnickendam

Steeds meer mensen in Volendam, Purmerend en Monnickendam ontdekken de vele kwaliteiten die eigen zijn aan pvc vloeren. Het is immers een duurzaam materiaal, dat tegen een stootje kan, en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien staat het prachtig in ieder type huis of bedrijfspand. Alle kleuren, vormen en ‘structuren’ zijn mogelijk, dankzij de moderne printtechniek die voor het bedrukken van pvc vloeren gebruikt kan worden. Dus bezoek de dealer bij u in de buurt van Volendam, Purmerend of Monnickendam en sta versteld van de mogelijkheden.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw Pvc vloer vindt u in Volendam

Woninginrichting AanHuis in Volendam is een bekend leverancier. Het bedrijf is actief sinds de jaren 70 en dus meer dan ervaren en deskundig genoeg om u alles te laten zien en uit te leggen over pvc vloeren. Regelmatig trekt het bedrijf klanten uit Volendam, Purmerend en Monnickendam, omdat wij altijd goede prijzen, garanties en kwaliteit in huis hebben: via AANHUIS.

 

Voorbeelden van pvc vloeren

Dankzij AANHUIS wacht u een indrukwekkend productengamma. Prachtige pvc vloeren in alle kleuren, vormen en maten. In onze hele regio leveren wij vooral bijzondere series zoals MFLOR: Langster, Authentic Oak Plank, Rustic Plank, Authentic Oak Plus en Lignum. Of van Ambiant: de Macabeo, Ortega, Amazon en Shiraz serie.

 

De populariteit van pvc vloeren

Nog steeds worden onze pvc vloeren populairder in Volendam, Purmerend en Monnickendam. Niet alleen bij particulieren die iets moois en praktisch voor hun huis zoeken, maar ook bij professionele interieurinrichters en architecten, die de unieke eigenschappen van het materiaal optimaal naar voren weten te brengen.

 

Onze dealer voor de regio Volendam, Purmerend en Monnickendam

PVC vloeren Volendam

Julianaweg 208
1131 DL Volendam
0299-363500
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 18:00 uur
Dinsdag09:30 – 18:00 uur
Woensdag09:30 – 18:00 uur
Donderdag09:30 – 18:00 uur
Vrijdag09:30 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Volendam