Prachtige pvc vloeren voor Voorhout, Noordwijk en Hillegom

Pvc vloeren hebben niet alleen praktische voordelen. AANHUIS merkt dat klanten uit Voorhout, Noordwijk en Hillegom ook pvc vloeren kopen omdat deze onderhoudsvriendelijk, sterk, duurzaam, vormvast en fraai zijn. Ze zijn immers verkrijgbaar in ieder realistisch laminaat-, natuursteen- en parketmotief. Zelfs architecten en projectinrichters gebruiken daarom tegenwoordig pvc vloeren voor huizen en (openbare) ruimten in Voorhout, Noordwijk en Hillegom.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Prachtige, maar praktische pvc vloeren

Het is de perfecte combinatie: de sfeer van een steen, hout of ander materiaal, met de praktische voordelen van het materiaal pvc. Zodoende zijn onze vloeren ook gemakkelijk te gebruiken voor vochtige ruimten zoals badkamers, toiletruimten, gangen en schuren. Voor thuis zijn pvc vloeren zelfs extra geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.

 

Pvc vloeren bekijken in Voorhout, bij Noordwijk en Hillegom

Top-floor biedt haar klanten uit Voorhout, Noordwijk en Hillegom een moderne, ruime collectie woningstoffering. U kunt hier terecht voor compleet advies voor de inrichting van uw pand. Over vloerbedekking, vinyl, pvc, laminaat en marmoleum, dat wij voor competitieve prijzen leveren. Voor het opmeten en adviseren komen wij zelfs vrijblijvend bij u langs in Voorhout, Noordwijk of Hillegom.

 

Onze soorten pvc vloeren

In het voordelige aanbod van AANHUIS vindt u alle soorten pvc vloeren. Deze zijn leverbaar als tegels, banen, stroken en zelfs ‘click’ vloeren. Er zijn dan ook vele unieke structuren en kleuren te ontdekken. Dus bekijk nu de series MFLOR: Authentic Oak Plus/ Plank, Lignum, Langster en Rustic Plank. Of Ambiant: Amazon, Macabeo, Ortega en Shiraz. Vraag ook meteen naar onze offerte en actuele aanbiedingen.

 

Onze dealer voor de regio Voorhout, Noordwijk en Hillegom:

PVC vloeren voorhout

Loosterweg 5
2215 TL Voorhout
0252-210898
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:30 – 17:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Voorhout