De pvc vloeren van Winterswijk en Lichtenvoorde

Zoekt u pvc vloeren in Winterswijk en Lichtenvoorde? Bezoek dan uw AANHUIS dealer. Want onze pvc vloeren zijn dankzij hun hoge kwaliteit geschikt voor de meest stijlvolle interieurs. Ze worden voor alle stijlen gebruikt: eigentijds, klassiek of zakelijk. Zo zijn onze pvc vloeren ook perfect voor uw huis of bedrijfsruimte in Winterswijk of Lichtenvoorde. Haalt u onze kwaliteit in huis, aan huis, dan creëert u een uitnodigende omgeving.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren bij u AANHUIS in de hele regio Winterswijk of Lichtenvoorde

Indien gewenst informeren wij u thuis, of bij u op kantoor in Winterswijk of Lichtenvoorde. Wij komen gratis bij u langs en tonen bijvoorbeeld voorbeelden van onze producten. Ook profiteert u van ons vakmanschap ter plaatse; onze beschouwing van uw huidige situatie. Dit levert perfect advies op over de uitstraling, kleur, mogelijke bedrukking (realistisch natuursteen of hout) en de montage. Ook volgt een uiterst nauwkeurige meting en een extra voordelige offerte.
 

Kom onze pvc vloeren eens bekijken!

De kwaliteit van onze pvc vloeren is op de afbeeldingen al te zien. Toch gaat er niets boven een kijkje op locatie. Dit kunt u in Winterswijk of Lichtenvoorde gemakkelijk doen. In Winterswijk vindt u namelijk De Jong Woningstoffering, waar u wordt verwelkomd in een fraaie showroom door ervaren, deskundige vakmensen.

 

Technische expertise

Tot het team van De Jong Woningstoffering behoren gekwalificeerde vakmensen. Zij zijn gespecialiseerd in het op maat maken en installeren van gordijnen, raamdecoratie en vloerbedekking zoals pvc vloeren. Ook zij zorgen ervoor dat u nog talloze jaren geniet van een strak, perfect afgewerkt product.
 

De contactgegevens voor de dealer in de regio Winterswijk / Lichtenvoorde:

PVC vloeren Winterswijk

Weurden 4
7101 NJ Winterswijk
0543-519290
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Winterswijk