De pvc vloeren specialist voor Zaandam, Assendelft en Wormer

De voordelen van pvc vloeren zijn talrijk. Veel van onze klanten in Zaandam, Assendelft en Wormer kiezen voor pvc vloeren omdat ze duurzaam, onderhoudsvriendelijk, sterk, vlak en vormvast zijn. Zelfs bij intensief gebruik blijft dit product intact en bovendien fraai. Zelfs architecten en projectinrichters kiezen daarom voor onze pvc vloeren, voor huizen en (openbare) ruimten in Zaandam, Assendelft en Wormer.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Pvc vloeren bekijken vlakbij Zaandam, Assendelft en Wormer?

Bent u in Zaandam, Assendelft of Wormer gevestigd of woonachtig? Dan moet u echt eens Woninginrichting-aanhuis.nl Zaanstad bezoeken. Want hier vindt u alle voorbeelden in een fraaie showroom. Zo ontdekt u de royale uitstraling van pvc vloeren in vele verschillende houtkleuren. Het reliëf, de noesten, en de al dan niet in V-groef gelegde accentbies zijn even adembenemend als die van een echte authentieke houtenvloer. Alleen is deze veel goedkoper en gemakkelijker te onderhouden.

 

Praktische voordelen van pvc vloeren

AANHUIS levert en legt pvc vloeren voor uiteenlopende klanten. Zowel particulieren als bedrijven uit Zaandam, Assendelft en Wormer kiezen voor de duurzaamheid, uitstraling en onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Een ander groot voordeel is dat deze vloeren overal in huis toepasbaar zijn. Zelfs in vochtige ruimtes zoals bijkeukens of badkamers.

 

Veel keuze in pvc vloeren

Alle verschillende pvc vloeren vindt u in het voordelige aanbod van AANHUIS. Zoals stroken, banen, tegels en zelfs ‘click’ pvc vloeren. Ontdek ook de unieke kleuren en structuren van de series Authentic Oak Plus / Plank, Langster, Lignum of Rustic Plank van MFLOR. Of juist Amazon, Shiraz, Ortega of Macabeo van de Ambiant serie. Vraag ons ook naar een offerte en de scherpe aanbiedingen binnen de lopende acties.

 

Onze dealer voor de regio Zaandam, Assendelft en Wormer

PVC vloeren Wormer

Samsonweg 29
1521 RA Wormerveer
075-6531190
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30
Zaterdag10:00 – 17:30 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Wormer