Schitterende pvc-vloer in en aan huis: Zutphen, Brummen en Vorden

Zoekt u een pvc-vloer voor uw pand in Zutphen, Brummen of Vorden? Dan zoekt u Woninginrichting-AANHUIS en zijn kwaliteitsproducten Ambiant, mFLOR, Greenflor, Eurocol, Moduleo en Forbo. De kwaliteit van deze materialen is uitstekend en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Bovendien doet u het beste idee op met ons advies, dat gebaseerd is op jarenlange ervaring in de professionele woning- en projectinrichting. Welke pvc-vloer past het best bij u? Bezoek onze showroom, bekijk deze website en laat u gratis aan huis adviseren in Zutphen, Brummen of Vorden!

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Waarom een pvc-vloer?

De moderne pvc-vloer heeft vele voordelen. Voorop staan natuurlijk de voordelige prijs. Maar wist u ook dat een pvc-vloer geen contactgeluid maakt? Dat deze uiterst onderhoudsvriendelijk is, gemakkelijk valt te combineren met vloerverwarming, dat de toplaag keihard is en dat deze bovendien volledig de uitstraling en zelfs het voelbare reliëf heeft van echt hout? Deze en andere voordelen laat Woninginrichting-AANHUIS u zien in Zutphen, Brummen of Vorden.

 

Betrokken service

Wij denken graag met u mee. Wat uw behoeften zijn, uw wensen en uw smaak is voor ons belangrijk om het juiste product aan te bieden. Voor een verhelderend gesprek hierover bent u natuurlijk altijd welkom in een van onze vestigingen. Indien u gewenst komen wij zelfs bij u langs in Zutphen, Brummen of Vorden. Ook verzorgen wij graag het opmeten en leggen van uw pvc-vloer.

 

Scherpe acties!

Bij Woninginrichting-AANHUIS profiteert u altijd van sterke acties. Zo zijn er altijd speciale aanbiedingen, maar geven wij ook kortingen op onze diensten. Zoals de 50% korting op het laten installeren van uw pvc-vloer. Ook kunt u gratis met onze interieurstyliste spreken over het geheel opnieuw inrichten van uw kamer of kantoor. Wat u ook wenst, neem contact op voor een offerte!

 

Onze dealer voor de regio Zutphen, Brummen en Vorden:

PVC vloeren Zutphen

Gerritsenweg 8
7202 BP Zutphen
0575-471404
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Zutphen