De pvc vloeren specialist van Zwolle

Voor pvc vloeren van duurzame en zichtbare kwaliteit bezoekt u een van de AANHUIS winkels. Onze landelijke organisatie van deskundige project- en woningstoffeerders levert alle typen pvc vloeren in Zwolle en omgeving. En wel voor de voordeligste prijzen, compleet met maatgericht advies waar nodig, en een goed gestroomlijnde montageservice. Uw resultaat in Zwolle en omgeving wordt hiermee prachtig, duurzaam en voordelig. Neem daarom eens contact met ons op of bezoek onze showrooms.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Soorten pvc vloeren Zwolle

U vindt bij de winkel van Horst Totaal in de omgeving van Zwolle met de meest prachtige producten. Zoals de in deze branche bekende pvc vloeren van de series Ambiant, MFLOR en Greenfloor; de bijzondere MFLOR Authentic Oak Plank of Plus, dat de sfeer en uitstraling van een echte parketvloer geeft. Of de MFLOR langster en de Greenfloor Master pvc vloeren, absolute top pvc vloeren.

 

Goedkope pvc vloeren van Zwolle en omgeving

Door deze scherpe actie prijzen op onze pvc vloeren zijn de woninginrichting-aanhuis.nl winkels de goedkoopste pvc vloer adressen die u kunt vinden in Zwolle en omgeving. Dus bezoek onze winkel Horst Totaal in Zwolle en laat u verrassen door de prijs!

 

Voordelige pvc vloeren Zwolle en omgeving

Een in Zwolle en Hattem bekende dealer is Horst Totaal, een begrip in de regio. Hier verkoopt en informeert het bedrijf haar klanten over alles rondom zijn vloeren van vinyl, laminaat, tapijt en pvc vloeren, en levert deze voor de scherpste prijzen.

 

Onze dealer voor de regio Zwolle en omgeving

PVC vloeren Zwolle

PVC vloeren Zwolle

Ohmstraat 8
8013 PZ Zwolle
038-4237259
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 17:00 uur
Woensdag09:00 – 17:00 uur
Donderdag09:00 – 17:00 uur
Vrijdag09:00 – 17:00 uur
Zaterdag09:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle