Perfecte vloerverwarming in Breda

Joop Brugel in Breda geeft u vloerverwarming van hoogste kwaliteit. Als ervaren specialisten  weten wij alles over de praktische en esthetische toepassingen van vloerverwarming. Met onze oplossingen op ieder gebied van interieurinrichting biedt Joop Brugel de modernste producten, naast de bewezen klassiekers. Kom langs in onze winkel, of maak een vrijblijvende afspraak bij u in Breda.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Waarom vloerverwarming in Breda?

Vloerverwarming is een heerlijke manier van verwarmen. Bovendien is het efficiënt. Vooral in combinatie met stenen vloeren, die optimaal de warmte vasthouden en afgeven. Bovendien is het een stijlvolle oplossing voor uw pand in Breda; het is niet meer nodig grote radiatoren te plaatsen die hele delen van de muur bedekken. Voor meer details en advies over dit soort zaken neemt u vrijblijvend contact met ons op.  Wij helpen u graag verder.

 

Vloerverwarming van de vloerspecialist

Joop Brugel in Breda is gespecialiseerd in het leveren en leggen van vloeren met vloerverwarming. Voor het infrezen, kabels leggen en verdelers installeren hebben wij de juiste techniek en expertise in huis. En natuurlijk de mooiste vloeren, zoals laminaat, parket, tapijt, marmoleum, artoleum, pvc en vinyl.

 

Vloerverwarming en meer

Naast vloerverwarming leveren wij alle andere producten voor uw interieurinrichting. Gelukkig, want uw interieur moet een fraaie geheel vormen. Wij tonen u dan ook wat er goed past bij uw stijl van inrichten. Zoals bepaalde vloeren, raamdecoratie, raambekleding, gordijnen, dakraamproducten, meubelstoffering of behang. Kom dit bekijken in onze showroom in Breda.

 

Onze dealer voor de regio Breda

Vloerverwarming Breda

Ginnekenweg 72
4818 JH Breda
076-5148563
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Breda