Heerlijke vloerverwarming in Den Haag

Op een koude dag in Den Haag komt u uit bed, of thuis van werk. Het eerste wat u dan voelt is de behaaglijke warmte van uw vloerverwarming. Dat is pas thuiskomen. En hoewel deze luxe bijzonder is, is deze niet onvoordelig. Want vloerverwarming is efficiënt en bespaart vaak zelfs op de stookkosten. Bovendien hoeven er geen radiatoren geplaatst te worden tegen uw muren, waardoor u meer ruimte heeft. JC Interieur in Den Haag realiseert dit voor u.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Professioneel in vloerverwarming

JC Interieur in Den Haag gebruikt al jarenlang de term: “Voor kwaliteit en service”. Geen loze kreet, zoals u merkt als u langskomt in onze gezellige winkel. Vanuit onze jarenlange ervaring en gedegen vakkennis leveren wij u gegarandeerd een passend product. Door deskundig advies, prachtige vloeren en voordelige prijzen helpen wij u aan een stijlvolle en comfortabele inrichting.

 

De juiste vloer op uw vloerverwarming

Uiteraard leveren wij tevens de vloeren voor uw vloerverwarming. Zoals parket, laminaat, natuursteen, vinyl en marmoleum. Hierbij adviseren wij u graag over welke vloeren geschikt zijn voor uw inrichting. Voor vloerverwarming is een stenen vloer bijvoorbeeld zeer geschikt, omdat deze de warmte optimaal vasthoudt en verspreidt door uw huis. En een voordelige pvc-vloer behoeft geen kostbare ondervloer.

 

Offerte voor vloerverwarming

Kom eens langs voor advies en vraag een offerte aan. U merkt dan meteen waarom wij in Den Haag als specialist bekend staan. Alles voor uw vloerverwarming staat helder beschreven, inclusief de kosten. Indien gewenst komen wij vrijblijvend langs bij u in Den Haag, zodat wij u op uw eigen moment in alle rust deskundig kunnen adviseren.

 

Vloerverwarming specialist voor de regio Den Haag

Vloerverwarming Den Haag

Hengelolaan 399
2545 JN Den Haag
070-3676372
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Den-Haag